Skip to main content

CELEBS

Gigi Hadid: Στην πρώτη της καμπάνια μετά την γέννηση της κόρης της

Όλα όσα είπε για την εμπειρία της μητρότητας



 

Πριν από περίπου 4 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και τα βλέμματα ήταν και είναι στραμμένα προς εκείνη. To δημοφιλές super model Gigi Hadid, κάνει την δυναμική επιστροφή της στην καριέρα της, μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, μέσα από μια εντυπωσιακή καμπάνια. Δεν διστάζει μάλιστα να μιλήσει ανοιχτά για την μητρότητα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής της κόρης της.

Pixel

Στο editorial του Μαρτίου, τα εντυπωσιακά fashion looks της, διαδέχονται το ένα, μετά το άλλο. Την βλέπουμε να φορά ένα λευκό Prada μαντό, με κόκκινα florals και σούρες, ενώ εμφανίζεται και σε επόμενη λήψη, με γαλάζιο φόρεμα Versace, το οποίο έχει prints εμπνευσμένα από τον ωκεανό και γούνινο καπέλο Emma Brewin. Τα μαλλιά της, μακριά και ολόισια, αποπνέουν 70s στιλ. Όσο για το μακιγιάζ της, κινείται σε ανοιξιάτικους, απαλούς και ρομαντικούς τόνους.

https://www.instagram.com/p/CK34D5vgP1z/

https://www.instagram.com/p/CK328UOn6QA/

Όταν ρωτήθηκε για τον τοκετό, είπε χαρακτηριστικά:

Pixel

«Αυτό που πραγματικά ήθελα, ήταν να νιώθω ότι αυτό είναι μια φυσιολογική διαδικασία για τις γυναίκες». Ενώ σκεφτόταν να γεννήσει σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, ξέσπασε η πανδημία και ο περιορισμός των ατόμων στην αίθουσα τοκετών, δεν θα επέτρεπαν στην μητέρα και την αδερφή της, Bella, να είναι παρούσες, όπως θα ήθελε.

Στη συνέχεια, αυτή και ο Malik παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ του 2008 The Business of Being Born, το οποίο μιλά μεταξύ άλλων για μια επιτυχημένη γέννηση στο σπίτι. «Και οι δύο κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και καταλάβαμε ότι αυτό είναι για εμάς», αποκαλύπτει η Gigi.

https://www.instagram.com/p/CK4AY1iHyLe/

https://www.instagram.com/p/CK4x8ieD9aK/

Το όνομα της μικρής της κόρης είναι Khai, όπως η ίδια αποκάλυψε πριν λίγο καιρό, προέρχεται από τα αραβικά και σημαίνει "το επιλεγμένο". Το να κρατήσουν την ιδιωτική ζωή του παιδιού τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι προτεραιότητα του ζευγαριού:   «Έχω φίλους που είναι δημόσιες προσωπικότητες και το έχουν κάνει, και βλέπω τα παιδιά τους να ανθίζουν πραγματικά με διαφορετικό τρόπο», λέει, αναφερόμενη στους Blake Lively και Ryan Reynolds.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν