Skip to main content

CELEBS

Σταμάτης Κραουνάκης: "Πρέπει η νέα γενιά να απελευθερωθεί…"

"Στην ηλικία των 65 ετών που είμαι, έχω κάψει το καλύβι μου"


Ρόμυ Μελάνι


Καλεσμένος στο Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή «The 2night Show».
Μεταξύ άλλων, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για μια συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα αναφερόμενος για πρώτη φορά στην σεξουαλικότητά του.
"Είπα πολύ ωραία πράγματα και απελευθερωτικά. Η ιδιωτική ζωή μας που μπορεί να έχει και πολλές δυσάρεστες στιγμές, δεν αφορά κανέναν. Στην ηλικία των 65 ετών που είμαι, που έχω κάψει το καλύβι μου, δεν είχα κανένα θέμα να μιλήσω για αυτό. Όταν ένας επώνυμος μιλά ανοιχτά όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα αλλά για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη σεξουαλικότητα, αυτό είναι ελευθερία”, είπε. Όσο για τον λόγο που δεν είχε μιλήσει ποτέ πριν για το θέμα τόνισε "Δεν έτυχε… Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα ακτιβισμού γύρω από το θέμα. Πιστεύω ότι είναι υποχρέωση του κάθε επώνυμου όποτε και αν μπορεί να βάζει ένα λιθαράκι.. Πρέπει η νέα γενιά να απελευθερωθεί… Ποτέ δε δέχθηκα άσχημα σχόλια για αυτό το θέμα… Μέχρι σήμερα, δόθηκα στον έρωτα. Αγάπησα ανθρώπους που μου μείνανε στη ζωή ακόμα κι αν τελειώσανε οι σχέσεις, κι αυτό δεν είναι εύκολο…. Εγώ θέλω όταν τελειώνει μια σχέση, κάτι να μείνει ανάμεσά μας".



Ένα επίσης μεγάλο κομμάτι της συνέντευξης ήταν, για την ρήξη στη σχέση του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη μετά από την εμφάνιση της τραγουδίστριας από την καρότσα του φορτηγού στο πρώτο lockdown. "Σαββάτο του Θωμά, πάνω στο κάρο του Δήμου, η αγαπημένη μου φίλη να χοροπηδάει μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι, χωρίς να ερωτηθώ αν το έργο μου θέλω να παιχτεί με αυτό τον τρόπο…" σχολίασε ο συνθέτης. Ο οποίος συμπλήρωσε: "Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα όχι. Κι εφόσον δεν θα είχα πει όχι, δεν θα μπορούσα να αντιδράσω και μετά από την εξέλιξη της συνθήκης, η οποία δεν ήταν δική της απόφαση. Με πείραξε ότι το είδα εγώ και όλος ο κόσμος αυτό το “τέρας”, με ένα τραγούδι που έχει υποστηριχθεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων”.
Θέλοντας να απαντήσει στον σχολιασμό  του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι η εμφάνιση της Πρωτοψάλτη έκανε τον κόσμο χαρούμενο, ο συνθέτης είπε: "Δεν έκανε κανέναν χαρούμενο και καταρχήν δεν έκανε χαρούμενο εμένα που το έχω γράψει". Σκιαγραφώντας την σχέση του σήμερα με την επί δεκαετίες φίλη και "μούσα" του, είπε: «Είναι σοβαρή η ρήξη με την Άλκηστη από εκείνη την ημέρα. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Δεν της κρατάω καμία κακία. Με το εξώδικο που τοιχοκόλλησα στο Μαξίμου και στον Δήμο Αθηναίων και στην Τεχνόπολη για τη χρήση χωρίς να ερωτηθώ, αυτό που ζήταγα είναι να δοθούν επιτέλους τα επιδόματα στους καλλιτέχνες οι οποίοι λιμοκτονούν και, ευτυχώς, δημιουργήθηκε πολύ μεγάλο θέμα γιατί φοβήθηκαν μην εκτεθούν".

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν