Skip to main content

CELEBS

Ellen DeGeneres - Portia de Rossi: Ενα από τα πιο διάσημα LGBTQ ζευγάρια μιλά για την αγάπη

Οταν ο έρωτας υπερνικά τον φόβο



Το ζευγάρι "άνοιξε" για τη σχέση του στο πρώτο ετήσιο τεύχος Aγάπης του περιοδικού People.
Η Ellen DeGeneres και η Portia de Rossi ένιωσαν εκείνη την αναμφισβήτητη  έλξη όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Oι δύο τους γνωρίστηκαν στην συναυλία του Rock the Vote, η 48χρονη ντε Ρόσι θυμάται να ακολουθεί την  DeGeneres, 63 ετών, στα παρασκήνια: "Με θυμάμαι να σκέφτομαι,  ότι ήταν το πιο ωραίο, το πιο συναρπαστικό, το πιο όμορφο, που είχα γνωρίσει ποτέ", λέει στη συνέντευξη για το cover story  αυτής της εβδομάδας. Με την Portia de Rossi  να τονίζει: “Αλλά εγώ, εκείνη την εποχή, ήμουν στην ντουλάπα, δεν είχα κάνει coming out. Πραγματικά δεν αισθανόμουν άνετα με τη σεξουαλικότητά μου. Απλώς ήξερα ότι το να είμαι μαζί της θα ήταν κάτι όχι εύκολα διαχειρίσιμο για μένα, οπότε δεν ήμασταν μαζί  για περίπου τρία χρόνια”. 
https://www.instagram.com/p/CLIMUiJjGWj/
"Μου πήρε τρία χρόνια για να της πω πραγματικά πώς ένιωσα γι 'αυτήν γιατί τότε έπαιζα στην σειρά Ally McBeal και δεν ζούσα ως ανοιχτά γκέι. Ήμουν κλειστή πολύ, πολύ φοβισμένη  ότι αν μιλούσα κι έκανα coming out ως ομοφυλόφιλη, θα ήταν και το τέλος της καριέρας μου. Οπότε δεν θα έπρεπε να βγαίνω με την πιο διάσημη λεσβία στον κόσμο» είχε δηλώσει τότε".


Οι δύο γρήγορα έγιναν ένα από τα πιο γνωστά LGBTQ ζευγάρια, και η de Rossi δίνει όλα τα credits στη σύζυγό της, η οποία βγήκε δημόσια το 2001, για να την υποστηρίξει  στη μετάβαση. «Μόλις έφτασα σε ένα σημείο όπου επέλεξα την αγάπη σε σχέση με οτιδήποτε άλλο. Αυτό ήταν ένα συναίσθημα που ήταν μια φορά στη ζωή μου», λέει η ηθοποιός, που παντρεύτηκε την DeGeneres το 2008 μετά τη νομιμοποίηση των γάμων ίδιου φύλου στην Καλιφόρνια.

Pixel

https://www.instagram.com/p/Bmi67Ipj3jv/

"Και η Έλεν με βοήθησε πραγματικά να το περάσω απλώς με το να είναι δίπλα μου και να με κάνει να νιώθω πιο άνετα για το ποιά είμαι - σαν να μην υπήρχε τίποτα κακό με το να είμαι ομοφυλόφιλη. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένιωσα ότι ήταν αληθινή."
Είναι δύσκολο να εκπροσωπείς εκατομμύρια ανθρώπους", προσθέτει η DeGeneres." Όλοι είναι μοναδικοί. Τυχαίνει να είμαστε δύο ανοιχτά γκέι γυναίκες, και έτσι ζούμε. Αλλά είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ υπερήφανη, αν μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους. "

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

Προτεινόμενα

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού