Skip to main content

CELEBS

Ο Έντουαρντ του GNTM τρέχει γυμνός στους δρόμους!

Η κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον Έντουαρντ Στεργίου, πρώην διαγωνιζόμενο του GNTM 3, με αφορμή μία διαφήμιση που γύρισε πρόσφατα το πετυχημένο μοντέλο



Ο Έντουαρντ Στεργίου βρέθηκε μια ανάσα μακριά από τον τελικό του GNTM 3. Μπορεί να μην κατέκτησε την πρώτη θέση, ωστόσο κατάφερε αμέσως να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό. Ο ξανθός κούκλος με μητέρα από την Ουκρανία και μπαμπά Έλληνα, ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής, όμως, τον κέρδισε το μόντελινγκ.

Pixel

Όπως είναι φυσικό, μετά το τέλος του διαγωνισμού ομορφιάς, τα μοντέλα έχουν γίνει περιζήτητα με τις προτάσεις συνεργασίας να «πέφτουν» βροχή. Ο «ξανθός άγγελος» είναι ένας από αυτούς, ο οποίος μάλιστα πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία διαφημιστική καμπάνια.

Μάλιστα, ο Έντουαρντ τώρα πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ για δημητριακά και εμφανίζεται να τρέχει γυμνός με σαπουνάδες στον δρόμο για να δοκιμάσει το νέο προϊόν και να γνωρίσει την κοπέλα στο παγκάκι.

Pixel

Δήλωσε, μάλιστα, ότι του έχουν γίνει αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις έως τώρα, τις οποίες δε δέχτηκε, καθώς δεν τον εκφράζουν.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Πηγή: star.gr

SELECTIONS

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει