Skip to main content

CELEBS

Ιωάννα Μπέλλα: «Πήγα στο Ντουμπάι μόνο για δουλειά!»

Η συγγένειά της με πολύ γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς



 

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το ταξίδι της στο Ντουμπάι εν μέσω καραντίνας, η Ιωάννα Μπέλλα εξήγησε τους πραγματικούς λόγους που βρέθηκε εκεί τα περασμένα Χριστούγεννα.

Pixel

Το πολυσυζητημένο μοντέλο είδαμε το βράδυ της Πέμπτης στο The 2Night Show, όπου απάντησε σχετικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ιωάννα Μπέλλα Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Έμεινα τέσσερις μήνες στο Ντουμπάι κι εκεί άκουσα αρνητικά, αλλά το θετικό είναι ότι εγώ πήγα για δουλειά. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε πρέπει να ταξιδεύεις στο εξωτερικό. Το προσπάθησα, πήγα τέσσερις μήνες και τώρα θέλω να πάω στο Λονδίνο όσο ανοίγουν οι χώρες. Με όλα αυτά που γίνονται, το περίμενα ότι ο κόσμος θα το σχολίαζε αρνητικά. Μπορεί να σχολιάστηκε που ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα ενώ εδώ στην Ελλάδα ήταν κλειστά. Ειλικρινά ήμουν για τη δουλειά μου. Αν έβλεπα εγώ μια γνωστή μου να το κάνει θα χαιρόμουν, γιατί χαίρομαι με τη χαρά των άλλων. Μα και στο Ντουμπάι υπάρχουν τα μέτρα, οι μάσκες, τα αντισηπτικά κι οι αποστάσεις, δεν είναι ότι ήταν open τελείως.... Εγώ έκανα την καραντίνα μου δύο εβδομάδες στη Βέροια», είπε χαρακτηριστικά.

Pixel

Το μοντέλο μίλησε για τη συγγένεια με τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιώργο Καραμίχο

Στη συνέχεια αποκάλυψε και τη συγγενική σχέση που τη συνδέει με τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιώργο Καραμίχο. Όπως είπε, είναι ανιψιά τους καθώς οι ηθοποιοί είναι ξαδέρφια της μητέρας της.

«Είστε και καλλιτεχνική οικογένεια, να πούμε στον κόσμο... Να Λεκάκη, να Καραμίχος», είπε ο παρουσιαστής με την Ιωάννα να αποκαλύπτει: «Είμαι ανιψιά της Μαρίας Λεκάκη και του Γιώργου Καραμίχου. Είναι ξαδέλφια της μαμάς μου και τους λατρεύει και τους δυο». «Δεν το ξέρει ο κόσμος για το λέω. Και η Μαρία και ο Γιώργος είναι δυο πάρα πολύ καλά και επιτυχημένα παιδιά και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε οικογένεια και τους θαυμάζω πάρα πολύ. Από μικρή τους θαύμαζα.  Η Μαρία είναι πρώτη ξαδέρφη με τη μαμά και με τον Γιώργο είναι δεύτερα ξαδέρφια», είπε το μοντέλο, προσθέτοντας πως στο παρελθόν είχε ζητήσει συμβουλές από την ηθοποιό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν