Skip to main content

CELEBS

Μάρω Λύτρα: Η on air αντίδραση όταν τη ρώτησαν για τον Κώστα Καραφώτη

Όσα είπε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη ζωή της και τα σχέδιά της



Τη Μάρω Λύτρα τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 2 το 2004.

Pixel

Από τα φώτα της δημοσιότητας βρέθηκε στα χειρουργεία ως νοσοκόμα. Η πορεία της από το τραγούδι στη νοσηλευτική μοιάζει σαν αυτό που έκανε από την Ελλάδα στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Η ίδια απασχόλησε τον Τύπο και με τη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη. Όταν το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό εκείνη αποφάσισε να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Pixel

Τα πράγματα πήγαιναν καλά για εκείνη, αφού κυκλοφόρησε κάποια τραγούδια ενώ έκανε και κάποιες εμφανίσεις σε λαμπερά show.
Το 2011 απογοητεύτηκε από τις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την εποχή στον χώρο της μουσικής και έτσι αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να επιστρέψει στο Μόντρεαλ.

Σπούδασε νοσηλευτική και ξεκίνησε να εργάζεται σε ιδιωτικές κλινικές στο πλευρό πλαστικού χειρουργού. Βέβαια, η Μάρω δεν ξέχασε ποτέ τη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από το τραγούδι. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκανε κάποιες συνεργασίες και με αυτό τον τρόπο έκανε την επάνοδό της στη δισκογραφία με το τραγούδι «Greece».

Καθόλου τυχαίος ο τίτλος του συγκεκριμένου τραγουδιού αφού όπως εξομολογήθηκε η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό αν της γινόταν μία πρόταση για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή κάποιου talent show, αλλά και να εμφανίζεται σε νυχτερινό σχήμα. Μιλώντας για το ενδεχόμενο της επιστροφής της στη χώρα μας, η Ζήνα Κουτσελίνη της πρότεινε να σκεφτεί να κάνει και κάποιο ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη.

«Να σου πω κάτι χωρίς να μου θυμώσεις; Θα ήθελα να σε ξαναδώ πολύ μαζί με τον Καραφώτη σε ένα μουσικό ντουέτο. Έχετε ωριμάσει και οι δύο. Δεν ξέρεις καμιά φορά πως τα φέρνει η ζωή. Στον κύκλο που κάνουμε στη ζωή, ερχόμαστε πιο ώριμοι πια, να αγκαλιαστούμε αλλιώς. Όχι ερωτικά, συναισθηματικά. Και αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό», είπε η παρουσιάστρια και εκείνη έκπληκτη έδωσε τη δική της απάντηση on air: «Oh my God, θα είμαστε 80 χρονών με τις μαγκούρες και θα λένε Καραφώτης-Μάρω».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διάσημη ηθοποιός διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε για την ψυχική της υγεία

CELEBS

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε από 4.000 θεατές στη Βουλγαρία

Προετοιμάζει και το νέο του τραγούδι.

CELEBS

Έλλη Κοκκίνου: Ο γιος της Αλέξανδρος έγινε 16 - Το βίντεο από τα γενέθλια

17/5/2008, η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου