Skip to main content

CELEBS

Η Ariana Grande γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση

Και μοιράστηκε μια υπέροχη παιδική της φωτογραφία



 

Η τελευταία χρονιά ήταν πολύ δημιουργική και πολύ πετυχημένη τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για την προσωπική ζωή της – οπότε είχε κάθε λόγο να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Pixel

Η τραγουδίστρια thank u, next έγινε 28 χρόνων το Σάββατο και γιόρτασε την περίσταση δημοσιεύοντας μια παιδική εικόνα της στη σελίδα της στο Instagram.

«Χαρούμενα γενέθλια μικρούλα μου, σε φροντίζω!» με αυτή τη λεζάντα συνόδεψε αυτή τη γλυκιά φωτογραφία στιγμιότυπο της παιδικής της ηλικίας, ενώ οι διάσημοι φίλοι της της ευχήθηκαν χρόνια πολλά στην ενότητα σχολίων, όπως η Khloé Kardashian γράφοντας, «Χρόνια πολλά βασίλισσα !!!!!!!!!!!!»

Pixel

https://www.instagram.com/p/CQl0GRssF7s/

Ο αδερφός της Frankie γιόρτασε επίσης το αστέρι στη δική του σελίδα στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία ων δυο τους, «Ariana είσαι πάντα εκεί για μένα, με σηκώνεις όταν είμαι κάτω, με κάνεις να χαμογελάω και να γελάω μέχρι τα μάγουλά μου να πονέσουν και φέρνεις με και σε όλους όσους συναντάς δημιουργείς αυτή τη χαρά… οπότε σήμερα γιορτάζω εσένα και το αξιοθαύμαστο άτομο που είσαι! Σ 'αγαπώ με όλη μου την καρδιά και σου εύχομαι να έχεις τη καλύτερη μέρα σου. Το αξίζεις. HBD sis. ???»

https://www.instagram.com/p/CQlilDELyS6/?utm_source=ig_embed

Η Grande πέτυχε πολλά ορόσημα τον τελευταίο χρόνο από τα 27α γενέθλιά της. Κυκλοφόρησε το έκτο στούντιο άλμπουμ της, Positions, αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε τον σύζυγό της Dalton Gomez.

Η Grande και ο Gomez παντρεύτηκαν σε μια οικεία τελετή στο Montecito της Καλιφόρνιας, στις 15 Μαΐου. Ο εκπρόσωπος της Γκράντε επιβεβαίωσε το γάμο με τους ανθρώπους, λέγοντας ότι «ήταν μικροσκοπικός και οικείος - λιγότερο από 20 άτομα. Το δωμάτιο ήταν τόσο χαρούμενο και γεμάτο αγάπη. Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. "

Η καλλιτέχνης μοιράστηκε επίσης μερικές φωτογραφίες από την τελετή στο Instagram, δίνοντας στους θαυμαστές μια ματιά στο προσαρμοσμένο νυφικό της Vera Wang, καθώς και στο κοστούμι Tom Ford του Gomez. Οι φωτογραφίες αποκάλυψαν επίσης τις αιθέριες διακοσμήσεις που έκαναν το σπίτι του ζευγαριού έτοιμο για γάμο, συμπεριλαμβανομένων λουλουδιών που κρέμονταν από την οροφή.

Όλα δείχνουν ότι τα καλύτερα έρχονται για την Grande και της το ευχόμαστε ολόψυχα!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

Προτεινόμενα

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού