Skip to main content

CELEBS

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Θωμάς

Σε ηλικία 77 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο



Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο ηθοποιός Γιάννης Θωμάς μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Pixel

Στην καριέρα του είχε ερμηνεύσει σημαντικούς ρόλους κυρίως στο θέατρo, ενώ έκανε και αρκετές συνεργασίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η πιο πρόσφατη συμμετοχή του ήταν στην τηλεοπτική σειρά «Κόκκινο Ποτάμι».

Ποιος ήταν ο Γιάννης Θωμάς

Ο Γιάννης Θωμάς γεννήθηκε στα Ξανθόγεια της Έδεσσας το 1944. Ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους, κυρίως στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο, ενώ, οι νεότεροι τον γνώρισαν και από την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σίριαλ του Open, Κόκκινο Ποτάμι.

Pixel

Για τον θάνατο του Γιάννη Θωμά ανακοίνωση εξέδωσε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων, σε πολλές από τις παραστάσεις του οποίου είχε συμμετάσχει.

Η ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΙ

«Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιάννη Θωμά, ενός αγαπητού και ξεχωριστού Ανθρώπου και Ηθοποιού, με τον οποίο είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε σε πολλές παραγωγές μας. Συνεχίζοντας την γιαννιώτικη παρουσία του από τον ΟΗΘ πρωτοέπαιξε στο ΔΗΠΕΘΙ στον «Εχθρό του Λαού» του Ίψεν, το εναρκτήριο έργο του Θεάτρου, στις 3 Φεβρουαρίου 1984. Έκτοτε μέχρι και την τελευταία φορά που συνεργάστηκε με τη Δημοτική μας Σκηνή, το χειμώνα του 2018, όπου έπαιξε στο έργο «ANACARBIT / Ο Βιτγκενστάιν σε Αντίλογο» του Δημήτρη Βαρτζιώτη κι αμέσως μετά στη συμπαραγωγή «Το Υπόγειο» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, συμμετείχε συνολικά σε 16 θεατρικές παραγωγές που παρουσιάστηκαν σε 508 παραστάσεις, σε πολλές από τις οποίες επωμίστηκε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η πρόεδρος Χριστίνα Κωτσαντή και τα στελέχη του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα συλλυπητήρια στους οικείους του».

Κάτια Σπερελάκη-Γιάννης Θωμάς

Κάτια Σπερελάκη - Γιάννης Θωμάς (Φωτογραφία: NDP)​​​​​​
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

Προτεινόμενα

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού