Skip to main content

CELEBS

Άγριες Μέλισσες: η ιστορία που θα αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα

Πολλές ανατροπές περιμένουν τους φανατικούς της σειράς, οι οποίοι περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα.



Ο τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες θα έχει τα πάντα και κυρίως μια ιστορία που θα αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Pixel

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εβδομαδιαίου περιοδικού 7ΜΕΡΕΣ TV, στα επόμενα επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς θα δούμε:

Η ΑΣΒΕΣΤΗ ΔΙΨΑ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Pixel

Οι πληροφορίες που διαρρέουν μέχρι στιγμής για όσα θα δούμε στην τρίτη σεζόν είναι λίγες και συγκεκριμένες. Όπως φαίνεται και από το teaser που βρίσκεται ήδη στον αέρα, η Χούντα των Συνταγματαρχών θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Η σκιά της πιο σκοτεινής περιόδου της πρόσφατης ιστορίας της χώρας μας πέφτει βαριά πάνω στο Διαφάνι και κανένας από τους ήρωες δεν μένει ανεπηρέαστος.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τους Σεβαστούς, όμως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετατοπίζεται στη Λάρισα. Εκεί μένουν πια, σχεδόν εξόριστοι από τον τόπο τους, ο Δούκας και η Μυρσίνη, προσπαθώντας να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Ανεπιθύμητοι για τους συγχωριανούς τους αλλά και για τα ίδια τους τα παιδιά, που τους απέρριψαν, έχουν πια ως μοναδικό τους στήριγμα ο ένας τον άλλο. Όμως κι αυτό δεν είναι πια και τόσο σίγουρο…

Ο Δούκας δεν είναι πλέον ο άνθρωπος που ήταν. Κλονισμένος από τους θανάτους της Ανέτ και του Μιλτιάδη, των δύο αδελφών του, νιώθει αφόρητες τύψεις και αναζητά τη λύτρωση. Αντίθετα, η Μυρσίνη, ακόμα και έπειτα από όσα έγιναν, βρίσκει ένα εκατομμύριο λόγους για να «θρέφει» το μίσος της. Ένα μίσος που θεριεύει για τις αδελφές Σταμίρη και κινδυνεύει να καταπιεί και την ίδια. Σε πρώτη φάση παροτρύνει τον Δούκα να προσεγγίσει τους ανθρώπους του νέου καθεστώτος, ώστε να επωφεληθεί επιχειρηματικά και να χτίσει μια νέα αυτοκρατορία.

Και στη συνέχεια καταπιάνεται με το μεγάλο της στόχο: την εκδίκηση για το θάνατο του αγαπημένου της γιου, του Σέργιου. Μια εκδίκηση που εκείνη την τραγική νύχτα κατά την οποία το Διαφάνι τυλίχτηκε στις φλόγες έμεινε στη μέση. Τώρα, με σύμμαχο τον Ακύλα Μεγαρίτη και, φυσικά, τον Μελέτη, θα τη σχεδιάσει από την αρχή. Άλλωστε, ο Ακύλας έχει και αυτός τους δικούς του λόγους για να εκδικηθεί τις τρεις αδελφές, καθώς τις θεωρεί υπεύθυνες για την κατάληξη του αδελφού του, Αχιλλέα. Κι αυτό το πάθος για εκδίκηση που τρέφουν και οι δύο θα τους φέρει κοντά. Τόσο κοντά που ίσως πυροδοτηθούν… εκρήξεις!

Οι περιπέτειες των «μικρών» Σεβαστών

Στον 3ο κύκλο της σειράς, οι Σεβαστοί έχουν σκορπισαιΔούκας και Μυρσίνη βρίσκονται απομονωμένοι από όλους στη Λάρισα, στην ίδια πόλη όπου μένουν ντλέον και ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο.

Τα δύο αδέλφια έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ και κάνουν πια μια νέα επαγγελματική αρχή, μακριά από την επιρροή των γονιών τους, Αμφότεροι όμως νιώθουν μισοί, αφού πλέον ζουν μακριά από τις γυναίκες που αγαπούν. Ο Νικηφόρος έχει πάρει διαζύγιο από την Ασημίνα, με την οποία όμως διατηρούν πλέον άριστες σχέσεις και συνεννοούνται απόλυτα για χατίρι του Σέργιου, ενώ ο Κωνσταντής αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τη Δρόσω λόγω των τραγικών μυστικών που αναπόφευκτα μπήκαν ανάμεσά τους.

Στα νέα επεισόδια και με δεδομένο πως η Ασημίνα θα έχει έντονη δράση εναντίον της δικτατορίας, γεγονός που θα τη βάλει στο στόχαστρο του καθεστώτος, ο Νικηφόρος θα σταθεί στο πλάι της. Θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει, θα θελήσει να θυσιαστεί, κι αυτό θα φέρει ξανά στο φως την αγάπη τους. Όσο για τον Κωνσταντή, ο έρωτάς του για τη Δρόσω δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει για πολύ μακριά της.

Ακόμα και με τις τεράστιες αλλαγές που έρχονται για το χωριό και τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή τους, ο ένας δεν θα ξεχάσει εύκολα τον άλλο. Κάποια στιγμή οι δυο τους θα είναι ξανά μαζί. Κάποια στιγμή, επίσης, θα δούμε να επιστρέφει στο Διαφάνι η Πηνελόπη. Η άλλοτε άβουλη μικρή κόρη των Σεβαστών στο τέλος της δεύτερης σεζόν είχε μεταμορφωθεί σε… λιοντάρι έτοιμο να κατασπαράξει τους γονείς της για όσα έκαναν.

Η Πηνελόπη έφυγε για το Παρίσι, σπουδάζει στη Νομική και θα γυρίσει στο χωριό της έτοιμη να συνεχίσει το έργο που άφησε πίσω ο σύζυγός της, ο αδικοχαμένος Αλέξης Γραμματικός. Να κλείσει δηλαδή τους ίδιους τους ανθρώπους που τη γέννησαν και τη μεγάλωσαν, τη Μυρσίνη και τον Δούκα, στη φυλακή…

Ενα βήμα παραπέρα για τον ANT1

Μετά από δύο χρόνια στην κορυφή, για τις «Μέλισσες» της τρίτης σεζόν δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Πρέπει να φανούν συνεπείς απέναντι στο πιοτό κοινό τους και στα νούμερα τηλεθέασης και να σημειώσουν άλλη μία χρονιά επιτυχίας. Αυτό το εγγυώνται πρώτοι από όλους οι σεναριογράφοι της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, οι οποίοι δεν είπαν εύκολα το «ναι» στον 30 κύκλο.

Βλέποντας, όμως, ότι η ιστορία που έχουν χτίσει έχει ακόμη πολύ «ψωμί» και με μεγαλύτερο δέλεαρ το γεγονός ότι το Διαφάνι μπαίνει σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο για την Ελλάδα, μια περίοδο που χρήζει… διερεύνησης, συμφώνησαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα. Και μετά το συγκλονιστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν, που κατάφερε να εκπλήξει ακόμα και όσους είχαν φροντίσει να διαβάσουν μέχρι και τα τελευταία spoilers, ετοιμάζονται να τραβήξουν και πάλι το χαλί κάτω από τα πόδια μας.

Το ίδιο, όμως, φημολογείται ότι θα κάνει και ο ΑΝΤ1, ο οποίος σχεδιάζει να βγάζει τα νέα επεισόδια των «Άγριων μελισσών» στη συνδρομητική ψηφιακή του πλατφόρμα. Μια πλατφόρμα που, με αυτό τον τρόπο, θα πριμοδοτηθεί με το νούμερο 1 σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, συν το υπόλοιπο πρωτότυπο περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες». Οι «Άνοιες μέλισσες», βέβαια, θα συνεχίσουν να παίζουν κανονικά και στο κανάλι του ΑΝΤ1, απλώς με μία εβδομάδα καθυστέρηση, πράγμα που σημαίνει πως οι συνδρομητές του ANT1 NEXT θα μαθαίνουν πρώτοι τις εξελίξεις.

 

The post appeared first on .

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ζιζέλ: Η σπάνια φωτογραφία με τις πέντε αδελφές της!

Το συγκινητικό μήνυμα του super model για τη Γιορτή της Μητέρας

CELEBS

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: Ζευγάρι με γνωστό τραγουδιστή

Η Θαλασσινή μετά τον χωρισμό της έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

FASHION NEWS

The Happy Traveler: H United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν την απόλυτη σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Μια σειρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα της εποχής, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το iconic πράσινο της Benetton