Skip to main content

CELEBS

Άγριες Μέλισσες: η κρίση στον γάμο Δούκα και Μυρσίνης και το τρίτο πρόσωπο

Σούπερ αποκλειστικό! 



 

Πολλά τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια στον γάμο τους, από τα οποία τα περισσότερα… θάφτηκαν κάτω από το χαλάκι και δεν ξεπεράστηκαν ποτέ ουσιαστικά! Πλέον όμως θα είναι τέτοια η κατάσταση ανάμεσα σε Δούκα και Μυρσίνη, που αυτή τη φορά ο γάμος τους θα περάσει τη μεγαλύτερη κρίση που είχε ποτέ του! Οταν μάλιστα αποκαλυφθεί πως τρίτο πρόσωπο έχει μπει ανάμεσά τους, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Pixel
Pixel

ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΔΟΥΚΑ & ΜΥΡΣΙΝΗΣ

Oλοι γνωρίζετε πως μετά τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις στο φινάλε του β’ κύκλου της σειράς, με την αυτοκτονία της Ανέτ και τον θάνατο του Μιλτιάδη, η ψυχολογία του Δούκα κάθε άλλο παρά καλή είναι!

Παράλληλα, ο διωγμός του από το Διαφάνι και η «αυτοεξορία» του στη Λάρισα τον ρίχνει όλο και περισσότερο στον βούρκο. Η Μυρσίνη, αγέρωχη και σκληρή όπως πάντα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να του ανεβάσει το ηθικό, υπενθυμίζοντάς του πως ένας Σεβαστός δεν λυγίζει ποτέ.

Εκείνος από τη μία βρίσκει παρηγοριά στην αγαπημένη του γυναίκα, από την άλλη όμως ξέρει πως εκείνη ευθύνεται για τη φωτιά στο Διαφάνι και τον τραγικό απολογισμό που είχε αυτό σε όλους. Και δεν είναι μόνο αυτό…

Η όλη κατάσταση τον κάνει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή του και παλιές κακές αναμνήσεις βγαίνουν στην επιφάνεια, ένα από τα οποία ήταν και η απιστία της Μυρσίνης!

Ο ίδιος ξέρει πως για πολλά από τα άσχημα που συνέβησαν, η Μυρσίνη ήταν εκείνη που τα προκάλεσε και τους έφτασε στο τραγικό σημείο που βρίσκονται σήμερα!

Οι καβγάδες και οι εντάσεις τους θα είναι πια καθημερινό φαινόμενο. Ο Δούκας, που έχασε τη δύναμη που είχε, προσπαθεί να χτίσει από την αρχή την αυτοκρατορία του, ενώ η Μυρσίνη με τη συμπεριφορά της και τις ύπουλες κινήσεις της του βάζει, άθελά της, τρικλοποδιές. Μπλέκεται πάλι στα πόδια του δημιουργώντας του συνεχώς προβλήματα! Και εκεί κάπου μπαίνουν στη ζωή τους ο Ακύλας και η Ζωή Μεγαρίτη…

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ
Οπως πρώτοι σάς έχουμε γράψει παλαιότερα, ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχεται από το πουθενά και εγκαθίσταται στο Διαφάνι μαζί την οικογένειά του. Αν και άνθρωπος της δικτατορίας, καταφέρνει να κρύψει τον αληθινό στυγνό χαρακτήρα του και υπογείως προκαλεί κακό σ’ έναν έναν από τους κατοίκους του χωριού.

Κανένας δεν φαντάζεται πως ο άντρας αυτός είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος και όλοι τον υποδέχονται θετικά! Βασικός εχθρός του είναι οι αδελφές Σταμίρη και όλοι οι… αριστεροί!

Παράλληλα, ο Μελέτης, που θα είναι το δεξί του χέρι, θα τον φέρει σε επαφή με τον Δούκα και οι δύο άνδρες θα ξεκινήσουν συνεργασία, κατά την οποία ο ένας θα βοηθάει τον άλλον. Μεταξύ των δύο ισχυρών αντρών αναπτύσσεται μία δυνατή φιλία και έτσι δεν αργεί να έρθει και η γνωριμία μεταξύ των οικογενειών τους.

Ομως, όταν ο Δούκας και η Ζωή Μεγαρίτη (σύζυγος του Ακύλα) συναντηθούν θα σοκαριστούν κι αυτό γιατί οι δυο τους στο παρελθόν είχαν μία… ερωτική περιπέτεια!

Οπως προαναφέραμε, ο γάμος του Δούκα με τη Μυρσίνη περνάει κρίση και ο επιχειρηματίας καταλαβαίνει πλέον πως όσο κι αν αγαπάει τη γυναίκα του, πάντα έχει στο μυαλό του την προδοσία της με τον Θωμά Κυπραίο.

Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο αγκάθι στην καρδιά του! Η συχνή επαφή του με τον Ακύλα και την οικογένειά του και κατ’ επέκταση με τη Ζωή θα φουντώσει ξανά το ειδύλλιο που είχαν ζήσει οι δυο τους στο παρελθόν και τότε θα ανατραπούν τα πάντα στις ζωές όλων… Η συνέχεια επί της οθόνης τον Σεπτέμβριο!

 

The post appeared first on .

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Λατρέψαμε τα Gucci sneakers της - Πόσο κοστίζουν;

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια στο Ελ. Βενιζέλος

CELEBS

Nemo: Ποιο είναι ο πρώτος non-binary καλλιτέχνης που κερδίζει τη Eurovision

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Λατρέψαμε τα Gucci sneakers της - Πόσο κοστίζουν;

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια στο Ελ. Βενιζέλος

CELEBS

Nemo: Ποιο είναι ο πρώτος non-binary καλλιτέχνης που κερδίζει τη Eurovision

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του