Skip to main content

CELEBS

Το 100ό επετειακό τεύχος του L’Officiel Hommes έχει εξώφυλλο τον Maluma

Το χρυσό αγόρι της latin pop στα καλύτερά του



Για να διαλέξει το L’Officiel Hommes να σε κάνει εξώφυλλο στο 100ό επετειακό του τεύχος και να σου αφιερώσει την κεντρική του συνέντευξη σημαίνει ότι όχι μόνο είσαι σε καλό δρόμο ως προς την καταξίωση και τη δόξα αλλά ότι έχεις ήδη καταφέρει να ξεχωρίσεις με τον σωστό τρόπο. Σχεδόν κανείς δεν έχει εκμεταλλευτεί περισσότερο την πορεία της ποπ μουσικής προς την παγκοσμιοποίηση από τον Maluma.

Pixel

Γεννημένος ως Juan Luis Londoño στο Medellín της Κολομβίας, ο τραγουδιστής και ο ράπερ εμφανίστηκαν στον κόσμο της reggaeton και της λατινικής τραπ, κάνοντας μουσική που ήταν βροντερή και σέξι - εξίσου ρομαντική και βρώμικη, σπασμωδική και ευαίσθητη. Καθώς το λατινικό crossover κύμα σάρωσε τον κόσμο, ο Maluma συνέχισε να βρίσκει ολοένα και μεγαλύτερες πλατφόρμες πηγαίνοντας στην ποπ και καθαρίζοντας τους στίχους του, με αποκορύφωμα τα break -up smash albums του F.A.M.E. και 11:11, από το 2018 και το 2019, αντίστοιχα.

lof

Μέχρι τη στιγμή που η πανδημία χτύπησε στις αρχές του 2020, ο Maluma-ένα  σύμπλεγμα των ονομάτων της μητέρας του, του πατέρα του και της αδελφής του-είχε πετύχει πολλά τραγούδια με δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, στο VMA και στα βραβεία Latin Grammy, συνεργασίες με τολμηρά πρόσωπα όπως The Weeknd και Μαντόνα, και ασταμάτητα sold-out παραστάσεις σε αρένες σε όλο τον κόσμο.

Pixel

Η στιβαρή του εμφάνιση και η ζεστασιά του τον έκαναν αγαπημένο στον κόσμο της υψηλής μόδας και το χάρισμα του τράβηξε επίσης την προσοχή του Χόλιγουντ - παίζει το αγαπημένο αγόρι της Jennifer Lopez στο επερχόμενο romcom Marry Me. Ο τραγουδιστής είναι αρκετά γοητευτικός και αινιγματικός, ώστε το όνομά του έγινε γνωστό από τις εφημερίδες ως πιθανό ρομαντικό ενδιαφέρον της Κιμ Καρντάσαν μετά τις φήμες διαζυγίου. Έχει το είδος του αβίαστου μαγνητισμού τύπου Bieberian bad-boy η γοητεία του έχει απήχηση παγκοσμίως. Με κάθε αντιστοίχιση που μπορεί να φανταστεί κανείς, ο Maluma έχει ξεπεράσει την ετικέτα του latin ποπ σταρ - και έχει ξεπεράσει ακόμη και το τι σημαίνει να είσαι ποπ σταρ, τελεία. Είναι απλά ένα αστέρι.

SELECTIONS

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει