Skip to main content

CELEBS

Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στο London Film Festival 2021

H Amal και o George Clooney δεν ήταν οι μόνοι που κέρδισαν τις εντυπώσεις



Το φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου που πραγματοποιείται στο BFI ή αλλιώς Βρετανικό Κινηματογραφικό Ινστιτούτο για το 2021 ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου, και μετά από ένα χρόνο διά ζώσης απουσίας λόγω της πανδημίας, η εκδήλωση φέτος είχε φυσική συμμετοχή και έφερε μερικές από τις σημαντικότερες διασημότητες της του σήμερα στο κόκκινο χαλί.

Pixel

Την πρωτεύουσα της Αγγλίας χαιρέτισε η Kristen Stewart, η οποία μόλις έπαιξε την πριγκίπισσα Diana στον πολυαναμενόμενο έργο του Pablo Larrain «Spencer» και παρακολούθησε το φεστιβάλ με Couture Look by Chanel, εταιρεία την οποία εκπροσωπεί  από το 2013.

https://www.instagram.com/p/CU_ZXfNF7RC/

https://www.instagram.com/p/CVBExMLDLxD/

https://www.instagram.com/p/CVBSjsUltk6/

Pixel

Άλλοι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν τον βασιλιά Regina, ο οποίος ήταν εκπληκτικός με Louis Vuitton και η Kirsten Dunst φορώντας Gucci. Τα αστέρια που πραγματικά έκλεψαν το προσκήνιο ήταν το όμορφο ζευγάρι Amal και George Clooney. Το ζευγάρι απέφευγε δημόσιες εμφανίσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις για πάνω από δύο χρόνια και μόλις έκανε την θριαμβευτική επιστροφή του.

https://www.instagram.com/p/CU3vj2glLUu/

https://www.instagram.com/p/CU8oY4moDqm/

Το φεστιβάλ θα συνεχιστεί μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, οπότε αναμένεται να δούμε και συνέχεια στην όμορφη ποικιλία από στιγμές μόδας και ομορφιάς.

https://www.instagram.com/p/CU_Fvm3KsRK/

Στις εμφανίσεις που προηγήθηκαν τα φλας κέρδισαν μεταξύ άλλων η Judi Dench, η Caitriona Balfe, η Dakota Johnson, η Alexandra Jordan, Maggie Gyllenhaal.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο