Skip to main content

CELEBS

Μαρία Ηλιάκη: «Η κόρη μου είναι όπως την είχα φανταστεί»

Η νέα καθημερινότητα και η γνωριμία με τον άντρα της



Για τη νέα της ζωή στην Ελλάδα με την κόρη της αλλά και για τη σχέση της με τον άντρα της, Στέλιο Μανουσάκη, μίλησε η Μαρία Ηλιάκη.

Pixel

Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό OK αναφέρθηκε και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, η οποία ήταν μέσα στην καραντίνα:

«Προσπάθησα να είμαι κουλ, σχεδόν αναίσθητη, για να μην αγχωθώ περισσότερο, καθώς ήμουν μόνη και κλεισμένη σε ένα σπίτι. Θυμάμαι το πρώτο βράδυ που ξεκίνησαν οι εμετοί και οι ναυτίες: Είχα πέσει στο κρεβάτι και με είχε πιάσει φοβερός πονοκέφαλος. Είπα μέσα μου «Μάτι θα είναι». Κοιτάω το ρολόι, ήταν 2.00 το πρωί. Στέλνω μήνυμα σε έναν φίλο μου που ξέρω πως είναι ξύπνιος εκείνες τις ώρες και του γράφω «Μπορείς να με ξεματιάσεις; Έχω πολύ μάτι, άσ’ τα, χάλια!». Αφού με έβρισε που τον ξύπνησα μου λέει «Μην ανησυχείς, θα σε ξεματιάσω». Μετά από μια ώρα ξύπνησα χειρότερα, έλεγα πως δεν με ξεμάτιασε καλά! Ε, από εκείνο το βράδυ άρχισαν οι πρώτοι εμετοί και δεν σταμάτησαν ποτέ».

Pixel

«Όταν δεν έκανα εμετούς, δεν ζαλιζόμουν και δεν είχα πονοκέφαλο, ήμουν, ναι! Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η επαφή με τον κόσμο. Ήταν και μια διέξοδος γιατί δεν μπορούσα να κάνω πολλά. Ήταν χειμώνας, δεν με άφηνε ο Στέλιος να βγαίνω βόλτα στα χιόνια, φοβόταν μη γλιστρήσω, δεν με άφηνε να βγαίνω βόλτα στη βροχή, φοβόταν πάλι να μη γλιστρήσω, και επειδή όλους αυτούς τους μήνες έβρεχε και χιόνιζε, ήμουν βασικά στο σπίτι μας, σε ένα χωριουδάκι έξω από τη Ζυρίχη» είπε για την ασχολία της με τα social media.

Για τις πρώτες στιγμές με την κόρη της είπε: «Θέλω να σου πω ότι ήταν ακριβώς η ίδια όπως την είχαμε δει στον τελευταίο υπέρηχο, την είχαμε δει πολύ καθαρά. Ενώ μπήκα στο μαιευτήριο πολύ ψύχραιμη, είχα κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ, ντύθηκα, ετοιμάστηκα πολύ κουλ, όταν με έβαλαν στο χειρουργικό κρεβάτι, δεν ξέρω τι με έπιασε. Ίσως επειδή τους είδα όλους από πάνω μου ξαφνικά, αγχώθηκα πάρα πολύ. Ευτυχώς ήταν μαζί μου και ο Στέλιος κι αυτό μου έδινε ασφάλεια. Και όταν την είδα που βγήκε, ένα πλάσμα γεμάτο αίματα, λέω «Στέλιο, τι είναι αυτό; Το παιδί μας;». Ήμουν κάπως αποστασιοποιημένη, μέχρι που πήγαμε στο δωμάτιο και μου την έβαλαν στο στήθος μου. Εκεί είπα «Θεέ μου, αυτό το πλασματάκι βγήκε από μέσα μου; Ήταν πολύ ωραίες οι μέρες στο μαιευτήριο, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο να τις ξαναζούσα! Είχαμε ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με θέα τη λίμνη και τα χιονισμένα βουνά. Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν από πάνω να μας βοηθήσουν σε όλα. Είχε ωραίο φαγητό, ήταν όλοι χαμογελαστοί, εξυπηρετικοί, μου άλλαζαν το μωρό, μου το έφερναν να το θηλάσω. Τις πρώτες μέρες νόμιζα πως δεν ξυπνούν ποτέ μέσα στη νύχτα τα μωρά! Δεν παραπονιέμαι, όμως, και τώρα καλόβολη είναι».

Με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη γνωριζόντουσαν πολλά χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι:

«Δε θέλω να λέω πολλά για τον Στέλιο για να μη μου τον ματιάζουνε, αλλά τελικά όλο για εκείνον μιλάω! (Γελάει.) Ναι, γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια εξ όψεως. Δεν κάναμε ποτέ παρέα. Λέγαμε απλά ένα «γεια». Και τα έφερε έτσι η ζωή που είπαμε τελικά πολύ περισσότερα. Μερικές φορές τον κοιτάω, με κοιτάει και μου λέει «Πίστευες ποτέ πως εμείς οι δύο θα κάναμε παιδί;». Σκέψου πως κάθε καλοκαίρι τον έβλεπα στην Κρήτη, είναι και εκείνος από εκεί, κάναμε διακοπές στο ίδιο μέρος. Με τίποτα δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι μας επιφύλασσε η ζωή. Αλλά η ζωή κάπως τα φέρνει τα πράγματα και όταν αυτά έρχονται δεν έχεις λόγο να τους αντιστέκεσαι».

Όσο για το πώς είναι η καθημερινότητά της με το μωρό, είπε:

«Αχ, δεν το πίστευα ποτέ πως θα κάνω ένα τόσο καλό παιδάκι. Είναι ένα καλόβολο μωρό, πολύ συνεργάσιμη, δεν έχει κλάψει σχεδόν ποτέ σε βαθμό να με ταλαιπωρήσει, είναι ήρεμη, γελαστή και αγαπησιάρα. Είναι όπως την οραματιζόμουν όλο αυτό τον καιρό στην Ελβετία. Η αλήθεια είναι πως ήμουν ήρεμη και ξεκούραστη και σίγουρα έπαιξε κι αυτό ρόλο. Ήταν εκεί ο άντρας μου, είχα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν με άγχωνε τίποτα. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν αγόρι. Το μητρικό μου ένστικτο αυτό έλεγε. Ένιωθα πως επειδή εγώ είμαι λίγο αγοροκόριτσο, ο Θεός θα μου στείλει ένα αγόρι, επέμενα μάλιστα στον γιατρό μου, μέχρι που στον 3ο μήνα περίπου μάθαμε πως είναι κοριτσάκι. Με τις μαμάδες τα κορίτσια έχουν ένα ωραίο δέσιμο και είμαι χαρούμενη που έχω αυτό το υπέροχο κοριτσάκι στη ζωή μου».

Για τη σχέση με τη μαμά της που έχει φύγει από τη ζωή: «Ήμουν πολύ. Είχαμε περάσει και τις κρίσεις μας, αλλά είχαμε μια πολύ ουσιαστική σχέση. Θα την ήθελα τη μανούλα μου να είναι κοντά μου τώρα, να τα ζούμε μαζί όλα αυτά, αλλά νομίζω πως τα βλέπει. Μου έλειπε όταν ήμουν στο μαιευτήριο, σκεφτόμουν «Γιατί να μην είναι εδώ η μαμά μου;».

Οι αλλαγές που εντοπίζει στον εαυτό της αυτούς τους τέσσερις μήνες που έχει έρθει στον κόσμο η μικρή:

«Πολλές, έχω γίνει πιο ήρεμη και υπομονετική και γενικώς προσέχω πιο πολύ. Για παράδειγμα, οδηγώ πιο προσεκτικά, φοβάμαι μήπως πάθω τίποτα. Έχω μέσα μου το άγχος μήπως μείνει η μικρή χωρίς μαμά, όπως έμεινα εγώ χωρίς τη μαμά μου. Επίσης, δεν δίνω πια απόλυτη προτεραιότητα στη δουλειά μου, όπως παλιά. Από τα 18 μου δούλευα όλη μέρα. Ήθελα να πηγαίνουν όλα καλά στη δουλειά και έλεγα πως θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει, σκέφτομαι πως θέλω να είναι καλά η οικογένειά μου, ο Στέλιος και τώρα και το μωρό μας, και θα έρθουν και τα υπόλοιπα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette