Skip to main content

CELEBS

Θα πάθεις έρωτα με τον Eros του Harry Styles

Όλα όσα θες να ξέρεις για τον νέο ρόλο του Harry Styles στους Eternals της Marvel



Καθώς η τέταρτη φάση του Marvel Cinematic Universe (MCU) ξετυλίγεται, οι νέοι χαρακτήρες εμφανίζονται παντού, ανοίγοντας μια θέση για ένα μεγάλο αστέρι της ποπ για να ενταχθεί στις τάξεις των franchise υπερηρώων. Ο Harry Styles σύμφωνα με το MCU θα ενταχθεί ως ο χαρακτήρας Έρως ο Τιτάν. Οι μεγάλες ειδήσεις ήρθαν ως έκπληξη στην πρεμιέρα των Eternals στις 18 Οκτωβρίου, όταν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Styles εμφανίζεται σε μια σκηνή μετά τους τίτλους, δημιουργώντας στις θαυμάστριές του φρενίτιδα.

Pixel

Οι Eternals ακολουθούν μια κούρσα των αθάνατων ανθρώπων που ονομάζονται Αιώνιοι οι οποίοι δημιουργήθηκαν από ισχυρά κοσμικά όντα που έχουν τη βάση τους στα ουράνια πριν από ένα εκατομμύριο χρόνια. Σε κάποιο σημείο στα κόμικς, οι Eternals έφυγαν από τη γη και εγκαταστάθηκαν στον πλανήτη του Τιτάνα. Η συγκεκριμένη ταινία, ακολουθεί μια ομάδα των Eternals που έχουν ζήσει στη Γη μυστικά για πάνω από 7.000 χρόνια και πρέπει να επανενωθούν για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τους κακούς αποκλίνοντες. Εάν είστε περίεργοι για τον Eros που υποδύεται ο Style και γιατί ο ρόλος του στο MCU είναι τόσο σημαντικός, βρήκαμε τις απαντήσει για σας στο popsugar.com.

 

Ποιος είναι ο Eros ο Τιτάνας;

Ο Έρως είναι ο νεότερος γιος των δύο Αιωνίων που ονομάζονται A'lars και Sui-San. Το αρχικό του όνομα ήταν ο Eron, αλλά αργότερα μετονομάστηκε σε ελεύθερη απόδοση του Eros. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Eros είναι ο θεός της αγάπης και του σεξ στην ελληνική μυθολογία, μπορείτε πιθανώς να μαντέψετε ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του χαρακτήρα. Είναι ένας ξέγνοιαστος γυναικάς που αγαπά τη ζωή, την περιπέτεια και τον ρομαντισμό. Ο Έρως εμφανίζεται με πολλαπλά ψευδώνυμα σε όλα τα κόμικς, όπως The Knave of Hearts, Spaceman, και Starfox.

Pixel

 https://www.instagram.com/p/CVO0-ZeFS73/

Πώς σχετίζεται ο Eros με τον Thanos;

Ίσως, η πιο κρίσιμη λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζετε για το Έρωτα είναι η σχέση του με το Thanos. Ο κύριος κακοποιός στις δολοπλοκίες της ταινίας είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Eros!

 https://www.instagram.com/p/CVOo0NhvkZh/

Ποιες είναι οι δυνάμεις του Eros;

Όπως όλοι οι Αιώνιοι, ο Έρως έχει την ικανότητα να χειραγωγεί τις κοσμικές ενέργειες, είναι αθάνατος και διαθέτει υπεράνθρωπη δύναμη, αντοχή, ταχύτητα και αντανακλαστικά. Αλλά και κάποιες πιο πικάντικες ιδιότητες που αφορούν τη σεξουαλική διέγερση και την ερωτική ευχαρίστηση.

Αν θες να μάθεις περισσότερα θα πρέπει να περιμένεις μέχρι οι Eternals να εμφανιστούν στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»

Προτεινόμενα

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»