Skip to main content

CELEBS

Βασίλης Παλαιολόγος: Το πρωί νοσηλευτής και το βράδυ ηθοποιός

Ο ταλαντούχος ηθοποιός στην παρέα του «Breakfast@star»



Τον Βασίλη Παλαιολόγο τον γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Δύο ξένοι», όπου ήταν ένας από τους μαθητές του Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκο Σεργιανόπουλο).

Pixel

«Όταν έπαιξα στους Δύο Ξένους μου μπήκε το «μικρόβιο» της υποκριτικής. Ξεκίνησα τη σχολή και μετά το ένα έφερε το άλλο. Δε βλέπω τις επαναλήψεις στην τηλεόραση. Πάμε μπροστά», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

 
 
 
 
 
 

A post shared by Vassilis paleologos (@vassilispaleologos)

Pixel

Παράλληλα με την υποκριτική τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως νοσηλευτής σε γνωστό νοσοκομείο των Αθηνών. «Το πρωί εργάζομαι ακόμα σε νοσοκομείο. Είναι δύσκολο, αλλά το έχω κάνει να φαίνεται εύκολο. Όλα γίνονται με κόπο. Καλούμαστε στο νοσοκομείο να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να κρατηθείς εκείνη τη στιγμή. Τα βράδυ ανεβαίνω στο θεατρικό σανίδι και πρωταγωνιστώ στην παράσταση “Terror”».

Κλείνοντας, ο Βασίλης Παλαιολόγος μίλησε και για την προσωπική του ζωή δηλώνοντας: «Υπάρχει προσωπική ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε τις στιγμές που είμαστε έξω από τη δουλειά. Δεν επεδίωξα να κάνω οικογένεια».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Vivienne Jolie - Pitt: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πλάι στη μητέρα της

Η μικρή έχει αναλάβει χρέη συμπαραγωγού

CELEBS

Ζιζέλ: Η σπάνια φωτογραφία με τις πέντε αδελφές της!

Το συγκινητικό μήνυμα του super model για τη Γιορτή της Μητέρας