Skip to main content

CELEBS

Για τον βιασμό δύο γυναικών κατηγορείται ο Chris Noth του Sex And The City

Ο Noth αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτονται



Trigger warning: Βιασμός/Σεξουαλική Κακοποίηση

Για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο γυναικών κατηγορείται ο Chris Noth, ο οποίος είναι και ευρύτερα γνωστός στο κοινό για τον ρόλο του στο Sex And The City.

Pixel

Οι δύο γυναίκες που κατηγορούν τον ηθοποιό για βιασμό γνωστοποίησαν την καταγγελία τους μέσα από πρόσφατο άρθρο στο Hollywood Reporter. Το πρώτο περιστατικό τοποθετείται στο 2004 στο Los Angeles, ενώ το δεύτερο στη Νέα Υόρκη το 2015. Ο Noth αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτονται, ενώ ισχυρίζεται ότι και οι δύο συνευρέσεις του με τις γυναίκες ήταν συναινετικές.

Οι δύο γυναίκες, αναφέρουν ότι συνάντησαν τον Noth στα early 20s τους και ότι τον γνώριζαν από τη δημοφιλή σειρά του HBΟ. Και οι δυο τους μίλησαν στο περιοδικό χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.

Pixel

Η Zoe περιέγραψε το πως ο ηθοποιός την κακοποίησε στο διαμέρισμά του, αναφέροντας μάλιστα πως όταν η ίδια του ζήτησε να χρησιμοποιήσει τουλάχιστον προφυλακτικό αφού παρά τις κραυγές της δεν σταματούσε, εκείνος γέλασε.

Η Lily ανέφερε στο περιοδικό ότι και η ίδια βιάστηκε στο διαμέρισμα του Noth, έχοντας περάσει το απόγευμα μαζί του εκείνη την ημέρα.

Και οι δύο γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι οι βιασμοί τους έλαβαν χώρα μπροστά από έναν καθρέπτη του σπιτιού.

Ο Noth με statement που εξέδωσε στο ίδιο περιοδικό απάντησε: «Οι κατηγορίες στο πρόσωπό μου έρχονται από δύο διαφορετικά πρόσωπα τα οποία γνώρισε πολλά χρόνια πριν, ακόμη και δεκαετίες πριν, και είναι κατηγορικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να έχουν έρθει από 30 χρόνια ή 30 μέρες πριν. Σε κάθε περίπτωση, όχι σημαίνει όχι, και αυτή είναι μια γραμμή που εγώ δεν ξεπέρασα».

Η ανακοίνωση του ηθοποιού συνέχιζε έτσι: «Οι δύο συνευρέσεις ήταν συναινετικές. Μου είναι δύσκολο να μην επερωτήσω το timing στο οποίο οι δύο αυτές ιστορίες βγαίνουν προς τα έξω. Δεν γνωρίζω γιατί βγήκαν τώρα στην επιφάνεια, αλλά ξέρω αυτό: δεν κακοποίησα τις γυναίκες αυτές».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, μετά το διαζύγιο

Σε σχέση με επιχειρηματία μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο

CELEBS

Vivienne Jolie - Pitt: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πλάι στη μητέρα της

Η μικρή έχει αναλάβει χρέη συμπαραγωγού

Προτεινόμενα

CELEBS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, μετά το διαζύγιο

Σε σχέση με επιχειρηματία μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση