Skip to main content

CELEBS

Αντρέας Γεωργίου: «Δεν ήθελα να γίνει σόου ο γάμος μου»

Όσα είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος στον Κώστα Τσουρό



Καλεσμένος του Κώστα Τσουρού ήταν ο Αντρέας Γεωργίου το μεσημέρι της Κυριακής, μετον δημοσιογράφο να τον ρωτάει για τον επικείμενο γάμο του.

Όπως είδαμε σε απόσπασμα στο Breakfast@Star, αυτό που εδώ κι αρκετές εβδομάδες φημολογούνταν για τον γάμο του σκηνοθέτη και παραγωγού της Γης της ελιάς και του Famagusta κι είχαν επιβεβαιώσει ηθοποιοί που παίζουν στις σειρές του, το παραδέχτηκε κι ο ίδιος. Παρόλο που όταν μιλά για τα τηλεοπτικά του project είναι λαλίστατος και αναλυτικός, αυτή τη φορά μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ήταν αρκετά συνεσταλμένος. Παρόλο που στο στούντιο βρισκόταν κι η σύντροφός του Σιμώνη Χριστοδούλου, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε πως η δική του πληροφορία λέει πως στον γάμο κουμπάροι του θα είναι η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και ο συμπαραγωγός του και φίλος του Κούλλης Νικολάου κι ο Αντρέας Γεωργίου χαμογελώντας δήλωσε πως: «Είμαστε πολλά χρόνια τώρα οικογένεια με τη Βάνα και τον Κούλλη».

Kαι στη συνέχεια επειδή δεν μπορούσε να αποφύγει τον διάλογο για αυτό το θέμα είπε πως: «Με προσέγγισαν πολλοί δημοσιογράφοι. Μη κοροϊδευόμαστε. Δεν περίμενα ότι θα παραμείνει κρυφό. Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του, είμαι χαρούμενος. Δεν ήθελα να κάνω σόου τον γάμο μου, μιλώντας για αυτό».

Ο Αντρέας Γεωργίου είπε μάλιστα πως δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να στέλνουν μαζί με τη Σιμώνη τα προσκλητήρια του γάμου τους, κάτι που θα κάνουν όμως αρκετά σύντομα. Όσο για το πως προλαβαίνει με τόσο βαρύ πρόγραμμα να έχει χρόνο για την προσωπική του ζωή, είπε πως είναι πολύ απλά τα πράγματα αν υπάρχει καλός προγραμματισμός.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μάρα Ζαχαρέα: Oι εξωτικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μαρόκο

«Ταξίδια… Το παράθυρο του νου στον κόσμο», έγραψε στο instagram

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

CELEBS

Μάρα Ζαχαρέα: Oι εξωτικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μαρόκο

«Ταξίδια… Το παράθυρο του νου στον κόσμο», έγραψε στο instagram

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου