Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 20 έως 26/11

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 21 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο. Στις 22 ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, ξαναδίνοντας ώθηση στο ένστικτό σας και αφήνοντάς σας να κινηθείτε με γνώμονα τη διαίσθησή σας. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει παρασκήνιο, μπερδέματα ή δύσκολες καταστάσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 25 ο Ερμής στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τολμήστε μικρές αλλαγές που δε θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη που έχετε για ισορροπία και αρμονία, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον σας. Πείτε ναι σε νέα γνωριμίες και μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις κοινωνικές σας επαφές, αφού δεν ξέρετε το ρόλο που μπορεί να παίξουν στο μέλλον σας κάποιες από αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δέχεστε μεσοβέζικες λύσεις όταν μπορείτε να κάνετε ριζικές επαγγελματικές αλλαγές. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας έχουν αγχώσει και οργανώστε μια χαρούμενη συγκέντρωση.
Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να μη δυσκολέψετε τα πράγματα και δημιουργήσετε ψυχρότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η προσωπική σας ζωή μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για το άγχος σας. Χαλαρώστε και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με τον σύντροφό σας στις δύσκολες στιγμές. Βρείτε κάτι καινούριο να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας, που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς σε αυτά που θα αναλάβετε, χωρίς να αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παθιασμένοι, ρομαντικοί, ενεργητικοί και γεμάτοι ιδέες, οδηγείστε τη σχέση σας στα σύννεφα. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε τους εγωισμούς σας, θα πετύχετε ένα μαγικό συνδυασμό. Η σχέση σας είναι συναρπαστική και γεμάτη χιούμορ, αλλά μερικές φορές σας βγάζει εκτός ελέγχου. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει να θυσιάσετε κάποια άλλα.

ΛΕΩΝ: Η εμπειρία από μόνη της μπορεί να μην είναι αρκετή, γι’ αυτό ενεργοποιηθείτε κρατώντας ωστόσο τις επιφυλάξεις σας για πράγματα τα οποία δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσουν. Η διαπίστωση πως κάποιες διαπραγματεύσεις μπορεί να γίνουν με ευνοϊκότερους όρους, θα σας κάνει πιο τολμηρούς. Κινηθείτε ανάλογα και διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δημιουργήσετε εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, γιατί δε φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί. Η μοναξιά δεν είναι καλός σύμβουλος, γι’ αυτό καλλιεργήστε τις κοινωνικές σας επαφές. Συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες και μη λειτουργείτε με γνώμονα τη συναισθηματική σας ανασφάλεια. Προσεγγίστε άτομα που έχετε ανάγκη και που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κρίση.

ΖΥΓΟΣ: Χαρείτε τις στιγμές της καθημερινότητας και μην αφήσετε τον έρωτά σας να ξεθυμάνει. Ικανοποιήστε τις εσωτερικές σας ανάγκες και επανεκτιμήστε προτάσεις που σας έχουν κάνει. Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είστε ανταγωνιστικοί με τους συνεργάτες σας. Βρείτε ευκαιρία να επανορθώσετε για τα λάθη σας, όποια και αν είναι αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις και μην αντιστέκεστε σε χαρούμενους ανθρώπους. Ενεργοποιήστε την καλή σας διάθεση και θα δείτε τα γεγονότα να σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Αποφύγετε άδικες προστριβές και μην τα βάζετε με άτομα που δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να προστατέψετε τη σχέση με το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, καταξιώνοντας σας επαγγελματικά και οικονομικά. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας καθοδηγούν στις αποφάσεις σας. Δε χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική διάθεση ενός φίλου που έχει κακή διάθεση. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δε σας ωφελούν σε τίποτα. Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ότι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι κοντά στα γεγονότα και μην αναστατώνεστε με το παραμικρό. Ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις και μην αφήνετε ασάφειες να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην περιμένετε να γίνουν όλα από τους άλλους. Όταν οι απόψεις σας δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, σκεφτείτε πως πρέπει να τις αναθεωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αργή αλλά σταθερή βελτίωση του οικονομικού σας τομέα, θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε το χρόνο σας με ασήμαντα θέματα. Επιβάλετε να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας για να επιλύσετε τα τυχόν προβλήματα. Περάστε μία ήσυχη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που σας καταλαβαίνουν.

ΙΧΘΥΣ: Δε χρειάζεται να ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας, γιατί έτσι θα ταλαιπωρήσετε την υγεία σας. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας ώστε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, κυρίως αυτά που αφορούν το συναισθηματική σας ζωή. Προσέξτε μόνο τα ανανεωμένα κέφια σας για να μην οδηγηθείτε σε λάθη τακτικής στον οικονομικό σας τομέα.
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;