Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε αλλού τις πρωτοβουλίες αν δεν μπορείτε να είστε ψύχραιμοι. Θα έχετε  επιτυχία στα επαγγελματικά ενεργώντας με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκράτηση.

Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αξιοποιήσετε τα προτερήματά σας, ζητήστε συμβουλές από φίλους που σας ξέρουν καλά. Αναζητήστε αυτούς που είναι ικανοί να σας διαφημίσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας, πριν αρχίσετε να τα μπερδεύετε. Μην πανικοβάλλεστε για να ανταποκριθείτε όπως πρέπει σε κάθε περίπτωση.

Pixel

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανυπομονησία βλάπτει και πρέπει να προχωράτε σταδιακά. Καλλιεργήστε ότι τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, χωρίς να βάζετε ημίμετρα.

 

ΛΕΩΝ: Όποια και αν είναι τα σχέδιά σας θα χρειαστεί να κινείστε με σύνεση, ενώ αν σκέφτεστε μια επιχείρηση πρέπει και επιβάλλετε να οργανωθείτε σωστά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε χειριστείτε σωστά τη δυναμικότητά σας, αποφεύγοντας προκαταλήψεις που δε σας αφήνουν να ανοιχτείτε σε ότι καινούριο.

 

ΖΥΓΟΣ: Ο αλληλοσεβασμός είναι απαραίτητος για να μην πληγώνεται κανένας, αλλά η μονόπλευρη υποχώρηση δε θα είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωσή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να βολιδοσκοπήσετε τις καταστάσεις. Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μην ξεχνάτε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφαρμόστε πρωτότυπες ιδέες στον εργασιακό χώρο και μη φοβάστε να ρισκάρετε. Απλώς να θυμάστε ότι πρέπει να προσφέρεται και ποιοτική δουλειά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί στα προσωπικά σας να έχετε την απόλυτη ελευθερία, αλλά στον κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο πρέπει να κινείστε σύμφωνα με τους κανόνες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε γιατί οι αυξημένες υποχρεώσεις θα σας βάλουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Μην ανταγωνιστείτε άτομα που σας στήριξαν στο παρελθόν.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Μετά απ’ όσα έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα, έχετε την πείρα να μην κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε κατά βάθος.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η τέχνη της ζωής ή πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι πιο αποτελεσματικές συνήθειες ή πράξεις αυτοφροντίδας σύμφωνα με το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.