Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: Tο "γκάζι - φρένο" φέρνει ευκαιρίες

 

H Αντα Λεούση προβλέπει από Δευτέρα 24/2 έως 1/3



 

Στις 25 με τον Ήλιο στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας. Στις 26 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ερμή, είναι πολύ καλή διέλευση για να συζητήσετε προσωπικά θέματα, να αναλύσετε τις θέσεις σας και να γίνετε απόλυτα κατανοητοί. Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω,  σας ωθεί να προωθήσετε σχέδια και στόχους κρατώντας αποστάσεις από άτομα που δε γνωρίζετε καλά ή είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Στις 28 η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο. Στις 29 ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα συμβαδίζουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.

 

ΚΡΙΟΣ: Αποδεχθείτε με θάρρος και γενναιότητα καταστάσεις που δε σας αρέσουν ιδιαίτερα και κάντε την αναδιοργάνωση που απαιτείται. Η τύχη είναι μαζί σας για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας τομέα, για να αξιοποιήσετε μια σχέση αγάπης που είναι στα σκαριά ή για να αναθερμάνετε μια παλιά που έχει μείνει αδρανής.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αναπτύσσεται το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και η διαισθητική σας ικανότητα να λέτε τις κατάλληλες λέξεις την κατάλληλη ώρα, λειτουργεί θετικά για την πορεία της σχέσης σας. Βρίσκεστε σε περίοδο που τα προβληματάκια έχουν ξεπεραστεί και συνεννοείστε καλύτερα. Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, γι’ αυτό μην αφήσετε την κυκλοθυμικότητά σας να ξεσπάσει σε καυγά. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ύστερα από τόσες ταλαιπωρίες, ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί σας αξίζει να περάσετε καλά. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει ακόμα αρκετά άγχη, αλλά σίγουρα είστε καλύτερα απ’ ότι στο παρελθόν. Η σχέση με το σύντροφό σας αρχίζει να ξανανιώνει και να βρίσκεται σε πιο ασφαλείς δρόμους. Αφού ξέρετε ότι χώρια δεν μπορείτε να ζήσετε, μην αφήνετε τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δε θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε. Υλοποιήστε κάποια παλιά σας σχέδια και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα. Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας, θα σας κάνει υπεραισιόδοξους.

 

ΛΕΩΝ: Εάν είστε εδώ και καιρό σε αναζήτηση συντρόφου, οι περιστάσεις σας ευνοούν. Τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, θα σας κάνουν πιο ευχάριστους και ελκυστικούς, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να εκφραστείτε ελεύθερα για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις καθώς κάποιες μικρές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο και θα τις κουβαλάτε μαζί σας, ενδέχεται να σας κάνουν να χάσετε προσωρινά την ψυχραιμία σας και να κάνετε πράξεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Η συναισθηματική σας ζωή θα γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο χαλαρά.

 

ΖΥΓΟΣ: Όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε και επιζητάτε, η σχέση σας θα πάψει να είναι χλιαρή και γι’ αυτό δε θα έχετε λόγο να παραπονεθείτε.  Δεχθείτε τις ιδιορρυθμίες όσων βρίσκονται στο περιβάλλον σας και σχετίζονται με τα κοινά σας συμφέροντα, αυξάνοντας την ευελιξία και την προθυμία σας. Τώρα που οι δυνατότητές σας αυξάνονται, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που δε σας επέτρεπαν να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όλη η βδομάδα προσφέρεται για διασκέδαση, όποια στιγμή θα κρίνετε ότι την χρειάζεστε και επειδή θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας από ποτέ, θα τον προβάλλετε άθελά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να κερδίζετε την εκτίμηση των εκπροσώπων του αντίθετου φύλλου. Οι ευαισθησίες σας θα αυξηθούν σημαντικά, κάνοντάς σας να αναζητάτε σιγουριά και κάλυψη στις προσωπικές σας σχέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν η διάθεσή σας, σας προτρέπει να τρέξετε, εσείς θα πρέπει να προτιμήσετε τους αργούς ρυθμούς για να αποφύγετε τα λάθη που δημιουργούνται από βιασύνη. Όταν κάνετε συζητήσεις και προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα, καλό είναι να μετριάζετε την ευαισθησία σας, αλλά και την ευθιξία σας, για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η βδομάδα θα ανταμείψει την υπευθυνότητα και τη σκληρή σας προσπάθεια, γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων και περάστε στην πράξη. Καλός ο αυθορμητισμός και οι τάσεις ανεξαρτησίας που έχετε, αλλά δε θα πρέπει να καταργούν ευθύνες και υποχρεώσεις που σας αναλογούν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας χώρο, κρατώντας τα κέρδη της περιόδου και όχι σπαταλώντας τα σε ανούσιες αγορές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντισταθείτε σε προκλήσεις που θα ξυπνήσουν κόντρες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα επηρεάσουν τόσο την πρόοδο όσο και την ησυχία σας. Μια συνάντηση, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια θεαματική καλυτέρευση στη μόνιμη σχέση σας, θα είναι ένα από τα ευχάριστα που θα σας συμβούν. Μην αλλάξετε τίποτα σε αποφάσεις που έχουν παρθεί εδώ και καιρό και μην υποκύψετε σε τάσεις υπερκατανάλωσης, γιατί υπάρχουν ανταγωνιστές που καραδοκούν για το οποιοδήποτε λάθος.

 

ΙΧΘΥΣ: Έχετε έμπρακτες ενδείξεις αγάπης και τρυφερότητας από τους γύρω σας και αυτό είναι αρκετό για να είστε ευτυχισμένοι και να διανύετε την καλύτερη περίοδο της ζωής σας. Είστε έτοιμοι για να παλέψετε και να επιβληθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο, αφού το ρίσκο, αλλά ακόμα και το θράσος βρίσκονται σύμμαχοί σας για να μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»