Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 23 Απριλίου

 

 Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες που επικρατούν θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σχέδια, τις σχέσεις σας και πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας για να ρυθμίσετε εκκρεμείς υποθέσεις.

Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σας βοηθάει να προχωρήσετε σε κατακτήσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, παρόλο που η μεγαλύτερη εύνοια θα είναι στο συναισθηματικό σας τομέα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα που είστε πιο τυχεροί, δοκιμάστε την τύχη σας βάζοντας κάποιους στόχους, για να μπορέσετε να κινηθείτε σταθερά, οργανωμένα χωρίς να οδηγηθείτε σε υπερβολές που θα φέρουν χάσιμο.

Pixel

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαχθείτε από τα περιττά βάρη, ανοίξτε νέους δρόμους στο δημιουργικό σας πνεύμα και πάνω απ’ όλα φροντίστε να ακούτε την καρδιά σας.

 

ΛΕΩΝ: Να είστε προνοητικοί σε ότι θα αφορά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένοι και να μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας σε ανούσια πράγματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και μετριάστε όσο μπορείτε τα ελαττώματά που άτομα εμπιστοσύνης θα σας βοηθήσουν να τα εντοπίσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μπορείτε να πετύχετε πολλά, χωρίς να χρειαστεί να στριμώξετε κάποιους, αν και είναι απαραίτητο να συζητήσετε για όλα τα κακώς κείμενα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε κυριαρχικά παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας και προτιμήστε να ζυγίσετε και να εντοπίσετε εκείνα τα σημεία που δημιουργούν καθυστερήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσο πιο πολύ γνωρίζετε τον εαυτό σας, τόσο πιο πολύ γίνεστε δημιουργικοί και αγαπάτε τη ζωή. Το περιβάλλον θα δείξει την πρόοδό σας και η ερωτική σας ζωή θα γίνει πλέον σημαντική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά θα διευθετηθούν, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις σας και οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν, ώστε να κάνετε τις επιλογές σας και να ξέρετε που αξίζει να επενδύσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεχθείτε το πνεύμα ανανέωσης τηρώντας το μέτρο και χωρίς να δημιουργήσετε προβλήματα στο περιβάλλον σας, καθώς η περίοδος είναι μεταβατική, αλλά ευχάριστη.

 

ΙΧΘΥΣ: Επειδή θα διαπιστώσετε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό, μην τρομοκρατηθείτε με τις αλλαγές που θα υπάρχουν παντού, είτε τις αποφασίζετε εσείς, είτε άλλοι.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η τέχνη της ζωής ή πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι πιο αποτελεσματικές συνήθειες ή πράξεις αυτοφροντίδας σύμφωνα με το ζώδιό σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.