Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 21 Ιανουαρίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Το να παραδεχθείτε κάποια λάθη σας δεν είναι τόσο οδυνηρό όταν αγαπάτε πραγματικά. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με το να εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και να είστε απότομοι δε θα ωφεληθείτε σε τίποτα. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις απομακρυνθούν οι πιέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα, καθώς στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς. Μην απομακρύνεστε από τους άλλους, επειδή περνάτε και οι δυο μια μεταβατική περίοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με μέλη της οικογένειάς σας. Περιορίστε εγωισμούς για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν οι άλλοι.

 

ΛΕΩΝ: Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την αισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον φροντίστε να τη βελτιώσετε. Φροντίστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή τι είναι αυτό που εσείς θέλετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε τα καινούρια σας σχέδια έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Τολμήστε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις που έχουν τα φόντα να αποδώσουν αργότερα.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην καταπιέζετε τους άλλους να ζουν σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Πρέπει πάση θυσία να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που υπάρχουν για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Ενισχύστε τη διάθεσή σας και με ώριμη σκέψη θα αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Βρείτε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και κάντε σωστούς συνδυασμούς για να είστε αποδοτικοί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε διαλλακτικοί και να παίρνετε μέρος μόνο σε ουσιαστικές συζητήσεις. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιπόλαια συμπεριφορά μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα με τους συνεργάτες σας. Ήρθε η στιγμή να προωθήσετε συμμαχίες που θα πραγματοποιήσουν τα σχέδιά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποκαταστήστε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Δε χρειάζεται να παρασύρεστε από εφήμερες περιπέτειες που δε σας ταιριάζουν.
Cover photo credits: Greg Swales

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

CELEBS

Μάρα Ζαχαρέα: Oι εξωτικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μαρόκο

«Ταξίδια… Το παράθυρο του νου στον κόσμο», έγραψε στο instagram