Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 9 Αυγούστου

Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε



 

ΚΡΙΟΣ: Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αποφύγετε να προβείτε σε νέες γνωριμίες αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή.

Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε. Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή χρειάζεται περισσότερη δράση. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Pixel

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή που την έχετε παραμελήσει. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά.

 

ΛΕΩΝ: Κάντε μια προσπάθεια να ακούσετε κάποια πρόσωπα, ακόμα κι αν διαφωνείτε μαζί τους. Όταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα μην είστε εριστικοί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ό,τι σας είναι άχρηστο.

 

ΖΥΓΟΣ: Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρωστάτε στον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν. Πρέπει να κάνετε κάτι αν είναι πολλά αυτά που δεν σας αρέσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν δεν το θέλετε θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξει τα σχέδιά σας. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ανησυχία και το άγχος σας για να είστε πιο προσεκτικοί σε εργασίες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων.

 

ΙΧΘΥΣ: Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία χωρίς να περιμένετε θαύματα. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

Προτεινόμενα

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»