Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 28 Αυγούστου

Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό, για να μην πληγωθείτε



 

ΚΡΙΟΣ: Η αφοσίωση στις φιλοδοξίες δεν σας αφήνει να χαρείτε τις πιο προσωπικές σας στιγμές. Σε όντι κι αν κάνετε βάλτε τα δυνατά σας και μην προδικάζετε το αποτέλεσμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αν θέλετε να μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε, μην παρασυρθείτε από την παρέα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες σας προσπάθειες. Φερθείτε έξυπνα, προσαρμοστείτε και δεχτείτε τις εξελίξεις όπως έρχονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό για να μην πληγωθείτε. Ακούστε συμβουλές και ακολουθήστε αυτές που σας εξυπηρετούν.

 

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας. Οργανώστε τα οικονομικά σας για να μην ξεφύγουν από τον έλεγχό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τηρήστε τον προϋπολογισμό που έχετε φτιάξει και δε θα το μετανιώσετε στο μέλλον. Αποφύγετε τα λάθη για να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Γεφυρώστε το χάσμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπα που ήταν κοντά σας. Η υιοθέτηση νέων τρόπων διασκέδασης θα σας δώσει χαρά και χαλάρωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, προτιμήστε να τις προβάλετε περισσότερο. Η σωστή πληροφόρηση θα σας κάνει ακόμα καλύτερους στην εργασία σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τολμήστε και δεχθείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς δισταγμό και θα πετύχετε. Υπάρχει περίπτωση τα νέα δεδομένα να μη σας ευχαριστήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας πριν σας προλάβουν τα γεγονότα. Για να βάλετε τα συναισθήματά σας σε μία σειρά απομονωθείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ταίρι σας θα κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας πριν καν του το ζητήσετε. Εάν σας επιτραπεί να δράσετε θα καταφέρετε να κερδίσετε περισσότερα.

 

ΙΧΘΥΣ: Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα γιατί θα αποκαλυφθούν αυτοί που δεν είναι με το μέρος σας. Οτιδήποτε και αν κάνετε πατήστε στη γη, γιατί ίσως η προσγείωση να είναι ανώμαλη.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

CELEBS

Πέτρος Γαϊτάνος για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό»

Η άποψη του τραγουδιστή κι οι θρησκευτικές αντιδράσεις

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

CELEBS

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Άφαντος ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό ως παιδί

Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Λορέντζο Μονέ