Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου

Βρείτε γαλήνη στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου



ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή σε μία διαμάχη με τον σύντροφό σας. Οι παράλογες απαιτήσεις της οικογένειάς σας, σας βρίσκουν εντελώς αδιάφορους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Στην προσπάθειά σας να πετύχετε περισσότερα, καταφέρνετε να αγχώνεστε. Όταν αισθανθείτε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων, ασχοληθείτε με τα δικά σας. Βρείτε γαλήνη στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου και πάρτε δυνάμεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφού αναζητάτε μια αλλαγή φροντίστε να την κάνετε. Εάν προσπαθήσετε πραγματικά να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, θα το καταφέρετε.

 

ΛΕΩΝ: Απαιτήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί το έχετε πραγματικά ανάγκη. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όσα αξίζετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν κάτι σας εκνευρίζει προσπαθήστε να το εξηγήσετε με λόγια και όχι με σιωπή. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να τα προλαβαίνετε όλα.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να είστε πιο ήρεμοι, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας κρατούν αιχμάλωτους στο παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλετε την προσωπικότητά σας, χωρίς να φοβάστε τι θα πουν οι άλλοι. Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική, για να μην μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές σας επιθυμίες. Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια που γίνονται στον χώρο εργασίας σας, δεν σας βοηθάει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε μετά να μην το μετανιώσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούριο νόημα στην ερωτική σας ζωή. Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

 

ΙΧΘΥΣ: Διεκδικήστε αυτά που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις επιθυμίες σας. Ερμηνεύστε με κατανόηση την απόμακρη στάση ενός αγαπημένου σας φίλου.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Πιστεύω ότι το αύριο είναι άλλη μια μέρα και πιστεύω στα θαύματα». Όντρεϊ Χέμπορν

Το απόλυτο icon κομψότητας και σοφίας γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1929 κ αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες