Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η χρονιά του Τίγρη! Μόλις ξεκίνησε το νέο κινέζικο έτος

Δες τι σου φέρνει ανάλογα με το κινέζικο ωροσκόπιό σου



Τα χρόνια του τίγρη θεωρούνται πάντα ως «άγρια» χρόνια. Αυτό που κάνει τη φετινή χρονιά ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι το γεγονός ότι το Paht Chee (ή γενέθλιος χάρτης) της χρονιάς περιλαμβάνει όχι έναν αλλά τρεις τίγρεις — ένα ασυνήθιστο γεγονός που επαναλαμβάνει τη μεγάλη ανάγκη να είμαστε προσεκτικοί. Τα καλά νέα είναι ότι ο Τίγρης φέρνει επίσης πλούτο και το 2022, υπάρχουν πράγματι χρήματα που θα σας απασχολήσουν - αν και δεν θα επωφεληθούν όλοι εξίσου από αυτό το δυναμικό πλούτου (στην πραγματικότητα, είναι μια μάλλον μονόπλευρη κατανομή). Καθώς όλοι οι πυλώνες του Yang υποδεικνύουν μια χρονιά που κινείται γρήγορα, όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται βιαστικά, με αποτέλεσμα κάποιες κακές, είναι καλύτερο να ρυθμίσετε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε με προσοχή. Το θέμα της «δύναμης» έχει επίσης εξέχουσα θέση, επομένως είναι καλύτερο να θέσετε τον εαυτό σας σε θέση ελέγχου ή να υποστηρίξετε αυτούς που μπορούν να σας βοηθήσουν. Το να πάμε ενάντια στην εξουσία είναι μια κακή κίνηση φέτος. Τι άλλο επιφυλάσσει το Έτος Τίγρη και πώς αντιμετωπίζετε όλες αυτές τις πληροφορίες ως άτομο; Ας ανακαλύψουμε όπως το περιγράφουν στο Harper’s Bazaar οι Jennifer Too και Lilian Too.

Pixel

Αρουραίος (γεννημένοι το 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Ο αρουραίος ή ποντίκι αντιμετωπίζει μια καλύτερη χρονιά για το 2022 με το Victory Star να προσγειώνεται στον τομέα του. Αυτό θα σας δώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όλα όσα αναλαμβάνετε και θα επωφεληθείτε από ένα ολόκληρο οπλοστάσιο μυστικών όπλων στο μανίκι σας κάθε φορά που αναλαμβάνετε κάποιον νέο στόχο. Δεν χάνετε εύκολα και όταν αντιμετωπίζετε έναν αγώνα, δεν θα χρειαστεί να κάνετε πίσω. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις σας κατά μέτωπο και μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη θέση σας. Είναι επίσης μια πολλά υποσχόμενη χρονιά νέων ευκαιριών για τον Αρουραίο. Έχετε την πολυτέλεια να ρισκάρετε και να κινηθείτε σε νέες κατευθύνσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ Η τύχη είναι ουδέτερη, αλλά η επιμονή αποδίδει καρπούς.

ΠΛΟΥΤΟΣ Οι Αρουραίοι 38 και 74 ετών απολαμβάνουν μεγάλη τύχη πλούτου! Οι 26χρονοι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Pixel

ΥΓΕΙΑ Μην παραμελείτε την υγεία σας, αλλά από αυτή την άποψη, η τύχη σας βελτιώνεται φέτος.

ΣΧΕΣΕΙΣ Όλοι αγαπούν έναν αρουραίο, αλλά ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο αν θέλετε να αποκτήσετε σύντροφο.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Περιβάλλετε τον εαυτό σας με λευκό, ασήμι, χρυσό και διαμάντια.

 https://www.instagram.com/p/CZZzIn6MMw3/

Βόδι (γεννημένοι το 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Αντιμετωπίζετε μια εξαιρετική χρονιά με την τύχη σας να είναι καλή. Θα απολαύσετε επίσης ισχυρή τύχη επιτυχίας, η οποία υποδηλώνει ότι οι προσωπικοί στόχοι εκπληρώνονται εύκολα. Μια μεγάλη ευκαιρία μπορεί να έρθει στον δρόμο σας και όταν συμβεί, μην την αφήσετε να σας προσπεράσει. Τέτοιες ευκαιρίες μπορεί να μην είναι εμφανείς στην αρχή, επομένως μην απορρίπτετε νέες ιδέες που σας παρουσιάζονται. Το κύριο μειονέκτημα της τύχης σας είναι η τάση σας να τα παρατάτε εύκολα. Αντιμετωπίστε το αυτό αναπτύσσοντας μια ισχυρή αποφασιστικότητα και περιβάλλοντας τον εαυτό σας με άτομα που σας ενθαρρύνουν αντί να σας αποθαρρύνουν. Εάν έχετε έναν τοξικό φίλο ή μέλος της οικογένειας, μάθετε να αφήνετε τα πράγματα να πάνε από το ένα αυτί και να βγαίνουν από το άλλο ή να περιορίζετε την αλληλεπίδρασή σας με τέτοιους ανθρώπους.

ΕΡΓΑΣΙΑ Η εξαιρετική επιτυχία της τύχης προτείνει ευκαιρίες προαγωγής. Να είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας.

ΠΛΟΥΤΟΣ Πολύ θετικός! Ενισχύστε τις δυνατότητες πλούτου με συμβολικούς ενισχυτές πλούτου.

ΥΓΕΙΑ Μην απορρίπτετε προβλήματα υγείας γιατί χρειάζονται προσοχή.

ΣΧΕΣΕΙΣ Τα πάτε καλά με όλους. Είναι ένας χρόνος για να εμβαθύνετε τις φιλίες.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Το κόκκινο και τα ρουμπίνια είναι ιδιαίτερα υπέροχα για εσάς.

Τίγρης (γεννημένος το 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Αυτή είναι η χρονιά σας! Ο Τίγρης κερδίζει την υποστήριξη του Θεού του Έτους και αυτό σας φέρνει σε πλεονέκτημα. Μπορείτε να συγκαταλέγετε τον εαυτό σας ανάμεσα στα πιο χαρισματικά ζώδια με τον υπόλοιπο κόσμο να συμφωνεί. Έτσι, οι τίγρεις σε δημόσιες θέσεις θα τα πάνε καλά καθώς απολαμβάνουν μεγάλη δημοτικότητα τύχη, αλλά και φήμη αν το θέλουν. Το Αστέρι Ευημερίας στον τομέα σας υποδηλώνει μια καλή χρονιά για να συγκεντρώσετε πλούτο, επομένως μην μετράτε τα μπόνους—όσο υψηλότερα στοχεύετε, τόσο περισσότερα κερδίζετε. Μια πολύ τυχερή χρονιά!

ΕΡΓΑΣΙΑ Μείνετε πιστοί στις αρχές σας και οι άλλοι θα σας σεβαστούν περισσότερο.

ΠΛΟΥΤΟΣ Υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για χρήματα, ειδικά για Τίγρεις 48 και 60 ετών.

ΥΓΕΙΑ Η συναισθηματική σας υγεία είναι αδύναμη. Προστάτεψε τον εαυτό σου, και δώσε προσοχή στον πόνο και την καρδιά.

ΣΧΕΣΕΙΣ Μειώστε την επιθετικότητά σας και αφήστε τον σύντροφό σας να ηγείται περιστασιακά.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Ζαφείρια, μαύρο και μπλε σε όλους τους τόνους είναι ο καλύτερος τρόπος.

 https://www.instagram.com/p/CZZzH5IsqPZ/

Κουνέλι (γεννημένοι το 1975, 1987, 1999, 2011)

Το Κουνέλι πρέπει να αντιμετωπίσει φιλονικίες και αντιπαλότητες. Αυτό μπορεί να σας κάνει πιο επιθετικούς με τους άλλους ή εκείνους μαζί σας. Ενώ ήσασταν πάντα διπλωμάτης, φέτος θα μπορούσατε να δείτε την υπομονή σας να εξαντλείται, με αυτή τη θρυλική ανοχή σας να δοκιμάζεται ξανά και ξανά καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε από τη σύγκρουση παρά να συμμετάσχετε σε καυγάδες που δεν μπορείτε να κερδίσετε. Τα καλά νέα είναι ότι η τύχη της επιτυχίας σας χαμογελάει και θα απολαύσετε τόσο μικρά όσο και μεγάλα επιτεύγματα. Είναι μια πολλά υποσχόμενη χρονιά που νέα ενδιαφέροντα και νέες ευκαιρίες βρίσκουν τον δρόμο τους στη ζωή σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ Θα πηδήξετε μπροστά από τον ανταγωνισμό και πιθανώς θα προκαλέσετε τη ζήλια.

ΠΛΟΥΤΟΣ Αξιοπρεπής τύχη, ειδικά για το Κουνέλι 47 και 23 ετών.

ΥΓΕΙΑ Θα χρειαστεί να ελέγξετε τα αρνητικά σας συναισθήματα.

ΣΧΕΣΕΙΣ Σταματήστε να είστε καβγατζήδες και να κάνετε τη ζωή του συντρόφου σας τόσο δύσκολη.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Το γαλαζοπράσινο και το ανοιχτό μπλε λειτουργούν καλύτερα για εσάς.

Δράκος (γεννημένοι το 1976, 1988, 2000, 2012)

Ο Δράκος έχει μια μικτή χρονιά μπροστά του. Οι ενδείξεις δείχνουν ορισμένα υπερθετικά μπόνους, τόσο μεγάλα όσο και μικρά, αλλά το στοιχείο της τύχης σας είναι αδύναμο. Αυτό υποδηλώνει ότι, ενώ υπάρχει δυνατότητα, τείνετε να τα παρατάτε πολύ εύκολα. Το 2022, πρέπει να θυμάστε ότι η επιτυχία και τα επιτεύγματα είναι δυνατά, αρκεί να μην τα παρατήσετε με το παραμικρό εμπόδιο. Αποφύγετε τους ανθρώπους που καταρρίπτουν τις ιδέες σας ή προσπαθούν να σας απομακρύνουν από αυτές. Ονειρευτείτε μεγάλα όνειρα ακόμα κι αν ακούγεται παιχνιδιάρικο. Εάν είναι κάτι για το οποίο είστε πραγματικά παθιασμένοι, η προσωπικότητα του Δράκου έχει την ικανότητα να κάνει μια επιθυμία πραγματικότητα.

ΕΡΓΑΣΙΑ Όλα είναι δυνατά φέτος, αλλά πρέπει να μείνετε στην πορεία.

ΠΛΟΥΤΟΣ Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για μεγάλο πλούτο!

ΥΓΕΙΑ Σε ανάγκη προστασίας και θεραπείας, εμφανίστε το κινέζικο σύμβολο υγείας κολοκύθα wu lou και μην αναλαμβάνετε κινδύνους για την υγεία.

ΣΧΕΣΕΙΣ Εξαιρετικές. Μόνο το χάρισμά σου θα σε πάει μακριά.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Κόκκινα, πορτοκαλί, κίτρινα και γήινες αποχρώσεις όπως αυτά που υπάρχουν στα ζαφείρια είναι τα γούρια σας.

 https://www.instagram.com/p/CZadh5orZa2/

Φίδι (γεννημένοι το 1977, 1989, 2001, 2013)

Το Φίδι έχει μεγάλες δυνατότητες να ξεκινήσει νέες περιπέτειες. Το Creative Star ενισχύει την έμπνευσή σας, επιτρέποντάς σας να επιδιώξετε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε, ακόμα κι αν είναι πολύ μακριά από αυτό που κάνετε αυτήν τη στιγμή. Αυτό υποστηρίζεται περαιτέρω από τη Σφραγίδα του Ουρανού, η οποία υποδεικνύει ότι τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους καθώς προχωράτε. Μην αφήνετε τον φόβο του άγνωστου να σας σταματήσει. Θα βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε καθώς προχωράτε. Η τύχη των σχέσεων είναι επίσης ισχυρή, καθιστώντας αυτήν μια καλή χρονιά για να δικτυωθείτε, να εμβαθύνετε τις υπάρχουσες σχέσεις και να διευρύνετε τους κύκλους φιλίας σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ Ξεχειλίζετε από ιδέες και οι προϊστάμενοί σας αναγνωρίζουν την αξία σας για την ομάδα.

ΠΛΟΥΤΟΣ Υπάρχουν εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά καλό θα είναι ο προϋπολογισμός να είναι εφικτός.

ΥΓΕΙΑ Ισχυρή, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

ΣΧΕΣΕΙΣ Η τύχη στα ερωτικά είναι δυνατή. Είναι μια καλή χρονιά για να πάτε σταθερά ή να κολλήσετε.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Τα ρουμπίνια και άλλες κόκκινες πέτρες είναι ευοίωνα για εσάς.

Άλογο (γεννημένοι το 1978, 1990, 2002, 2014)

Άλλη μια εξαιρετική χρονιά περιμένει το Άλογο! Πέρυσι ήταν για τη νίκη. Φέτος είναι το να φτιάξεις κάτι από τα λάφυρά σου. Το Star of Future Prosperity προτείνει μια στιγμή για οικοδόμηση για τα επόμενα χρόνια. Εστιάστε στη διαμόρφωση γερών θεμελίων και στο να έχετε μια πιο μακροπρόθεσμη άποψη όταν κάνετε σχέδια, είτε για τον εαυτό σας, την οικογένειά σας ή τα παιδιά σας. Είστε ευλογημένοι με ενισχυμένη διορατικότητα, γι' αυτό μην αγνοείτε τα ένστικτά σας. Η μόνη λέξη προσοχής είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να καεί. Σχεδιάστε μια καλή ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής και να ξεκουράζεστε όταν είστε κουρασμένοι. Μην δοκιμάζετε τόσο πολύ τη θέλησή σας ώστε να χάσετε τον ενθουσιασμό για αυτό που απολαμβάνετε αυτήν τη στιγμή.

ΕΡΓΑΣΙΑ Κάνετε καλή πρόοδο, αλλά αποφύγετε την εξάντληση διαχειριζόμενοι σωστά τον χρόνο σας.

ΠΛΟΥΤΟΣ Θα απολαύσετε επενδυτική τύχη αρκεί να επενδύσετε με σύνεση.

ΥΓΕΙΑ Προσοχή στα ατυχήματα. Αποφύγετε δραστηριότητες υψηλού κινδύνου και έχετε μαζί σας προστατευτικά φυλαχτά.

ΣΧΕΣΕΙΣ Θα χρειαστεί να εργαστείτε πιο σκληρά στις σχέσεις σας, αλλά θα έχετε καλή τύχη στον γάμο.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Χαρίστε στον εαυτό σας πράσινα και κόκκινα, όπως σμαράγδια και ρουμπίνια για καλή τύχη.

 https://www.instagram.com/p/CZZ-Zl0Pt8q/

Κατσίκα (γεννημένοι το 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Η ισχυρή τύχη της επιτυχίας σε συνδυασμό με τα πολύ ευοίωνα αστέρια υποδηλώνουν ότι όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Κατσίκας μπορούν να επιτύχουν κάποιους υψηλούς στόχους το 2022, καθώς τα επιτεύγματα έρχονται εύκολα. Θα έχετε ανθρώπους που θα έρθουν να σας βοηθήσουν όταν το χρειαστείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε. Το ζώδιο των προβάτων είναι ένα υπέροχο κίνητρο για τους άλλους, αλλά το 2022, θα πρέπει να φροντίσετε και τον εαυτό σας. Είστε βαθιά συμπονετικοί, κάτι που σας κάνει συναισθηματικούς, αν και η ενσωματωμένη σας δύναμη σημαίνει ότι σπάνια μοιράζεστε τα προβλήματά σας. Αλλά μερικές φορές, το να μιλάτε για πράγματα με τους κατάλληλους ανθρώπους μπορεί να αποφορτίσει το μυαλό σας, επιτρέποντάς σας να λειτουργήσετε καλύτερα στην καθημερινή ζωή.

ΕΡΓΑΣΙΑ Υπάρχουν καλές ευκαιρίες για προαγωγή αρκεί να βάλετε δουλειά.

ΠΛΟΥΤΟΣ Θα έχετε εξαιρετική τύχη, αλλά δεν υπάρχουν εύκολα χρήματα. Τα χρήματα που θα γίνουν θα είναι ανάλογα με την προσπάθεια που καταβάλλεται.

ΥΓΕΙΑ Το αστέρι της ασθένειας στον τομέα σας σηματοδοτεί την ανάγκη να είστε πιο προσεκτικοί.

ΣΧΕΣΕΙΣ Πάνω από το μέσο όρο. ούτως ή άλλως το ζώδιο των προβάτων σπάνια έχει έλλειψη φίλων.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Ο κόκκινος αχάτης και το βαθύ κόκκινο θα λειτουργήσουν σαν γούρι.

Πίθηκος (γεννημένοι το 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Είναι μια θεμελιώδης χρονιά που θα δει τους Πιθήκους να αντιμετωπίζουν κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους προς το καλύτερο. Θα απολαύσετε τη λάμψη της επιτυχίας, καθώς  προβλέπονται κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για επαίνους που θα έρθουν στον δρόμο σας. Ο Πίθηκος είναι ένας κύριος στρατηγός, το πιο έξυπνο ζώδιο των ζώων και το ταλέντο του να βγαίνει από τα στενά σημεία είναι πραγματικά πολύ θρυλικό. Αλλά προσέξτε να μην γίνετε ατημέλητοι στην προετοιμασία σας. Η φύση σου είναι να αντιδράς και το κάνεις πολύ καλά. Αλλά με τόσο μεγάλες ενδείξεις στο γράφημά σας, μεγαλύτερες προσπάθειες προσχεδιασμού θα ανεβάσουν την επιτυχία σας σε εντελώς νέα επίπεδα. Είναι ένας χρόνος για να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους μεγάλους στόχους.

ΕΡΓΑΣΙΑ Προσέξτε όσους ζηλεύουν την επιτυχία σας. Θα υπάρξει κάποια πολιτική για την πλοήγηση στο χώρο εργασίας.

ΠΛΟΥΤΟΣ Οι περιττές δαπάνες θα επηρεάσουν τις ταμειακές ροές.

ΥΓΕΙΑ Είστε αδύναμοι σε αυτό το μέτωπο, οπότε ελέγξτε το φαγητό.

ΣΧΕΣΕΙΣ Μην γίνετε πολύ συναισθηματικοί και αναπτύξτε πιο παχύ δέρμα καθώς πλοηγήστε σε αυτό το μέτωπο.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Οπλιστείτε με κίτρινο ζαφείρι, citrines  και λευκό.

https://www.instagram.com/p/CZZKn-ClECp/

Πετεινός (γεννημένοι το 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Η εσωτερική δύναμη του Πετεινού παίρνει μεγάλη ώθηση, ανανεώνοντας τον ενθουσιασμό για τα πάθη του παρελθόντος και δίνοντάς του έναν δεύτερο άνεμο για να σκαρφαλώσει σε νέα βουνά. Ενώ το Star Loss and Betrayal έχει προσγειωθεί στον τομέα σας, όλες οι άλλες ενδείξεις είναι τόσο ευοίωνες που αυτό δεν έχει σχεδόν καμία σημασία. Τα ζητήματα εργασίας και καριέρας εξελίσσονται γρήγορα καθώς αναπτύσσετε νέες μεθόδους για να είστε παραγωγικοί παρά το περιβάλλον που αλλάζει γρήγορα. Επίσης, η νέα υβριδική τάση εργασίας θα ξεκλειδώσει νέες πραγματικότητες για εσάς και θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για μια πιο ικανοποιητική ύπαρξη. Ο Πετεινός είναι πιο χαρούμενος όταν είναι παραγωγικός, γι' αυτό συνεχίστε την προσπάθεια όταν πρόκειται για πράγματα που έχουν σημασία.

ΕΡΓΑΣΙΑ Εξαιρετικές προοπτικές για προαγωγή και νέες ευκαιρίες.

ΠΛΟΥΤΟΣ Οι επιχειρηματικές προσπάθειες θα έχουν καλά αποτελέσματα.

ΥΓΕΙΑ Μέτρια τύχη, αλλά ο 65χρονος Κόκορας χρειάζεται προσοχή.

ΣΧΕΣΕΙΣ Ισορροπία - ούτε καλό ούτε κακό.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Διαμαντένια, λευκά και μεταλλικά χρώματα θα σας προσφέρουν καλοτυχία.

Σκύλος (γεννημένοι το 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Ο Σκύλος αντιμετωπίζει μια πολύ βελτιωμένη χρονιά, μια χρονιά όπου επηρεάζεται διπλά από το Άστρο του Ουρανού. Το κύριο θέμα για εσάς φέτος είναι η βοήθεια και η υποστήριξη από ανθρώπους που έχουν σημασία. Είτε πρόκειται για άτομα σε θέσεις εξουσίας είτε για άτομα με το σωστό είδος σοφίας ή επιρροής για να σας βοηθήσουν, είναι μια χρονιά που πολλές πόρτες μπορεί να έχουν κλείσει πριν ανοίξουν. Έχετε κάποια απροσδόκητη τύχη, γι' αυτό αξιοποιήστε στο έπακρο τις νέες ευκαιρίες και ρισκάρετε. Η μόνη αρνητική ένδειξή σας είναι τα χαμηλά επίπεδα της τύχης σας, τα οποία επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σας. Μην αφήνετε τους άλλους να σας αποθαρρύνουν. Θα χρειαστεί να εργαστείτε για να πιστέψετε στον εαυτό σας. Ο σκύλος με αυτοπεποίθηση έχει πολλά καλά πράγματα στον δρόμο του!

ΕΡΓΑΣΙΑ Μπορείτε να βελτιώσετε τα πράγματα βελτιώνοντας τη στάση σας.

ΠΛΟΥΤΟΣ Καλές ευκαιρίες.

ΥΓΕΙΑ Κάτω από το μέσο όρο τύχη εδώ. Μείνετε προσεκτικοί με τον Covid.

ΣΧΕΣΕΙΣ Εξαιρετικές – θα απολαύσετε και ρομαντισμό!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Το κίτρινο ζαφείρι, η κιτρίνη και οι γήινες αποχρώσεις είναι οι καλύτερες.

 https://www.instagram.com/p/CZbvNVts8Vd/

Χοίρος (γεννημένοι το 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Ο Χοίρος αντιμετωπίζει μια απαθή χρονιά, όπου τα πράγματα δεν είναι ούτε πολύ καλά ούτε πολύ άσχημα. Θα απολαύσετε ευλογίες από τον παράδεισο, που θα φέρουν νέες ευκαιρίες, αλλά μπορεί να είστε πολύ τεμπέληδες για να κάνετε οτιδήποτε γι' αυτό! Μερικοί Χοίροι θα έχουν νιώσει υπερβολικά άνετοι με τον τρόπο ζωής του lockdown και η επιστροφή εκεί έξω στη δουλειά δεν θα ακούγεται καθόλου ελκυστική. Ο Χοίρος αγαπά την καλή ζωή. Και έχοντας μια γεύση πιο αργού ρυθμού, μπορεί να μην είστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψετε αυτό που έχετε συνηθίσει. Αλλά είστε συναισθηματικά ισχυρότεροι και οι φιλίες θα βελτιώνονται όσο προχωρά η χρονιά. Θα απολαύσετε δυνατότητες πλούτου, αλλά μπορεί να έχετε κάποιες ζήλιες να αντιμετωπίσετε.

ΕΡΓΑΣΙΑ Είναι καιρός να οικοδομήσουμε καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους.

ΠΛΟΥΤΟΣ Ισχυρός, αλλά θα χρειαστείτε ενισχυτές. Αποκτήστε τον εαυτό σας το Δέντρο Ευημερίας Ενεργοποίησης.

ΥΓΕΙΑ Συνεχίστε να είστε προσεκτικοί με τον Covid και ακολουθήστε τα πρωτόκολλα.

ΣΧΕΣΕΙΣ Υπάρχει αγάπη στον αέρα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Τα διαμάντια, τα λευκά και τα μεταλλικά χρώματα είναι αυτό που αναζητάτε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο