Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου

Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει



ΚΡΙΟΣ: Εποικοδομητικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κακές εμπειρίες. Είναι νόμος πως οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις έχουν και τα μειονεκτήματά τους.

Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεχάσετε ούτε στιγμή τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους συνεργάτες σας. Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία απ’ το να παραπονιέστε συνέχεια χωρίς νόημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που μπορούν να σας την προσφέρουν. Δείτε ξεκάθαρα τα κοινά σημεία που σας ενώνουν με τους συνεργάτες σας.

Pixel

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας μπλοκάρει σε ερωτικό επίπεδο. Η εκλογίκευση των καταστάσεων που επικρατούν θα σας βοηθήσει να τις καταλάβετε.

 

ΛΕΩΝ: Αφήστε τους φίλους σας να σας παρασύρουν για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε αν δε σταματήσετε να εξαντλείτε τα περιθώρια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Πάντα υπάρχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να ξεφύγετε από τα προβλήματα, οπότε μην είστε απαισιόδοξοι.

 

ΖΥΓΟΣ: Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας. Εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με ουσιαστικές συζητήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για κάθε επαγγελματική κίνηση που θέλετε να κάνετε, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε καλά. Αρχίστε να αφήνετε πίσω το παρελθόν και δεχτείτε τη νέα τάξη πραγμάτων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας. Περνώντας με σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας, θα έχετε οικονομικά οφέλη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας για να αλλάξετε διακόσμηση. Για να μπορέσετε να χαλαρώσετε πρέπει να βάλετε μια τάξη τις σκέψεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό. Η πραγματικότητα ό,τι και να κάνετε δεν αλλάζει, γι’ αυτό πρέπει να την παραδεχθείτε.

 

ΙΧΘΥΣ: Μια κοινωνική πρόκληση θα σας βοηθήσει να δείτε τις καινούριες προδιαγραφές που δημιουργούνται. Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου