Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 11 Μαρτίου

Επικοινωνήστε σωστά με τους γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα καθορίσετε τις στρατηγικές που δημιουργούν καλύτερες σχέσεις



ΚΡΙΟΣ: Τα γεγονότα αυτού του μήνα θα έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα στον επαγγελματικό τομέα και στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μην προκαλέσετε αντιδικίες.

Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να είστε όλοι ευχαριστημένοι έχει σημασία να κρατηθούν οι ισορροπίες. Η δημιουργία καλών σχέσεων και διασυνδέσεων θα σας βοηθήσουν να δείτε και νέους ορίζοντες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για επαναστατικές κινήσεις, αλλά πριν φτάσετε εκεί, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις και επιδιώξτε σωστές εξηγήσεις.

Pixel

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε εκ νέου τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Πρέπει να απαλλαγείτε από κάποιες ανασταλτικές ευθύνες και βάρη που δεν σας εξυπηρετούν σε τίποτα.

 

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες για τις επαγγελματικές και κοινωνικές ανακατατάξεις θα είναι ευνοϊκές. Προσέξτε να μη χαθείτε μέσα στα επουσιώδη και να μη σας κυριέψει η υπερβολή. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν θέλετε να πετύχετε αναβάθμιση δεν θα το πετύχετε μόνοι σας και σε απομόνωση. Θα χρειαστείτε φιλικές διασυνδέσεις που θα περιέχουν ατμόσφαιρα αλληλοϋποστήριξης.

 

ΖΥΓΟΣ: Ένας νέος προγραμματισμός των κινήσεών σας θα σας βοηθούσε αρκετά στα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Η οργάνωση είναι απαραίτητη για να αποφύγετε κακοτοπιές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απαρνείστε την παιδικότητα και τα ανέμελα στοιχεία που έχετε μέσα σας. Η συνεργασία τους με την ωριμότητα που έχετε θα κάνει θαύματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχει σημασία να εξετάσετε προσεκτικά τα σημεία που μπορούν να σας επηρεάζουν οι άλλοι και το αντίθετο, για να κάνετε σωστές επενδύσεις, χρόνου, εργασίας και χρημάτων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνήστε σωστά με τους γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα καθορίσετε τις στρατηγικές που δημιουργούν καλύτερες σχέσεις. Η μοίρα θα σας δείξει κάποιο νέο δρόμο να ακολουθήσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να μην μπλέξετε τα αστεία με τα σοβαρά χωρίς να χάσετε το χιούμορ σας. Δείτε τις λεπτομέρειες και κατασταλάξτε σε κάποιες συμφωνίες που αφορούν αισιόδοξες προοπτικές.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα που κάποια θα είναι λογικά και μερικά άλλα τελείως παράλογα που σε αυτά θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση στις επιλογές σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η τέχνη της ζωής ή πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι πιο αποτελεσματικές συνήθειες ή πράξεις αυτοφροντίδας σύμφωνα με το ζώδιό σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.