Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 6 Φεβρουαρίου

Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε



ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε τα προσχήματα για να μη μαθευτούν οι κινήσεις σας. Δεχτείτε τις αποφάσεις των συνεργατών σας χωρίς να αντιδράσετε άμεσα.

Pixel
Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε τα ψώνια σας για να μην ξεφύγετε κάνοντας υπερβολικά έξοδα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο και να πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα, δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξει μια κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατυπώστε τα πιθανά παράπονα που έχετε χωρίς περιστροφές. Ορισμένα συναισθήματα σας επηρεάζουν αρνητικά και κάνουν τη σχέση σας αμφίρροπη.

ΛΕΩΝ: Θα αποκομίσετε αρκετά οφέλη αν αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους, προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά σας, για να χαρείτε τη μέρα.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας για να αλλάξετε και διάθεση. Προετοιμαστείτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που αφορούν τον οικογενειακό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες. Υποχωρήστε με διπλωματικό τρόπο όταν πρέπει και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά. Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν περιορίσετε την ανησυχία σας για το αύριο, δεν θα χαρείτε ούτε μια στιγμή του σήμερα. Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας σε λάθη που έχουν γίνει και πλέον δεν διορθώνονται. Μην αντισταθείτε στις προσπάθειες κάποιων να σας προσεγγίσουν.

ΙΧΘΥΣ: Απ’ το να αντιδράτε απότομα, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας γνωρίσουν. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείτε πίεση σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι είδους μητέρα θα είσαι με βάση το ζώδιό σου

Ετοιμαζόμαστε για τη γιορτή της μητέρας ρίχνοντας μια ματιά για το τι λένε τα άστρα για τη μητρότητα

Προτεινόμενα

BLOGS

Όλα όσα βλέπουμε στο Netflix αυτόν τον μήνα

Οι σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix αυτό το μήνα

CELEBS

Γιάννης Κότσιρας: Αυτή είναι η σύζυγός του με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2016

SEX

Μην αφήνετε την ερωτική ικανοποίηση να πέφτει θύμα του τρόπου ζωής σας

Πώς να βάλετε ξανά το σεξ στην καθημερινότητά σας ως ζευγάρι όταν οι ρυθμοί σβήνουν τη φλόγα