Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου

Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας



ΚΡΙΟΣ: Δεν θα έχετε λόγους να ανησυχείτε για την υγεία σας, καθώς όποια προβλήματα σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και υποχωρούν.

Pixel
Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Απ’ το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ό,τι είναι εφικτό. Αν δεν μειώσετε τις εντάσεις θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό. Ακούστε την κριτική που σας κάνουν, γιατί ίσως γίνεται καλύτεροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Δοκιμάστε τον διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά. Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε την απομόνωση γιατί οι αναμνήσεις θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη. Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα. Για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χρειάζονται λίγα λόγια και απλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί ορισμένες ενέργειες θα σας ταράξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις. Κρατήστε μια απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν το είχατε ανάγκη. Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά μην ξεχάσετε να δώσετε βαρύτητα και στις παλιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να ξεκουραστείτε νοητικά από τα επαγγελματικά σας θέματα, βγείτε βόλτα με φίλους. Αφήστε να αναδειχθούν πτυχές από την προσωπικότητά σας και δεν θα χάσετε.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε κανέναν να εκμεταλλευτεί την προσφορά σας χωρίς αντάλλαγμα. Πριν αναζητήσετε την αλήθεια, σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι είδους μητέρα θα είσαι με βάση το ζώδιό σου

Ετοιμαζόμαστε για τη γιορτή της μητέρας ρίχνοντας μια ματιά για το τι λένε τα άστρα για τη μητρότητα

Προτεινόμενα

BLOGS

Όλα όσα βλέπουμε στο Netflix αυτόν τον μήνα

Οι σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix αυτό το μήνα

CELEBS

Γιάννης Κότσιρας: Αυτή είναι η σύζυγός του με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2016

SEX

Μην αφήνετε την ερωτική ικανοποίηση να πέφτει θύμα του τρόπου ζωής σας

Πώς να βάλετε ξανά το σεξ στην καθημερινότητά σας ως ζευγάρι όταν οι ρυθμοί σβήνουν τη φλόγα