Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 13 Φεβρουαρίου

Αναζητήστε νέες μεθόδους για να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή



ΚΡΙΟΣ: Με καλή παρέα θα βγάλετε από το μυαλό σας φοβίες και αναστολές. Όταν όλοι έχουν κάτι να πουν, η σιωπή είναι η ιδανική προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην έχετε ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο, αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε βαρύτητα στην επικοινωνία και το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να το εκμεταλλευτείτε. Συζητήστε με το ταίρι σας αυτά που σας προβληματίζουν, για να σεβαστεί την ανάγκη σας για απομόνωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και αν κάποιοι θεωρήσουν τις ιδέες σας ξεπερασμένες, παλέψτε για αυτές. Τις απαντήσεις που ψάχνετε θα σας τις δώσει φιλικό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ: Πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να φοβάστε, για να βγείτε κερδισμένοι. Απόλυτη ηρεμία και αρμονία θα επικρατεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κοντινά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα άτομο που σας έχει ταλαιπωρήσει.

ΖΥΓΟΣ: Η απογοήτευση που θα νιώσετε για κάποια πρόσωπα θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Επιμείνετε στις προσπάθειές σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν χωρίς να περιμένετε βοήθεια. Μην είστε εριστικοί απέναντι σε άτομα που λειτουργούν διαφορετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περάστε τη μέρα αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ένα οικονομικό θέμα δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αλλάξουν κάποιοι συμπεριφορά απέναντί σας, χρειάζεται να βάλετε όρια. Δείξτε αποφασισμένοι στο να κάνετε ενέργειες που θα κατοχυρώνουν τα κεκτημένα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην υπολογίζετε σε υποχωρήσεις συνεργατών για να προχωρήσετε τα θέματά σας. Αναζητήστε νέες μεθόδους για να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας χωρίς να κάνετε μεγάλη προσπάθεια. Κάντε μια προσπάθεια να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν παγώσει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!