Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι σημαίνει η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου για το ζώδιό σας

Καιρός να αφήσεις πίσω ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πλέον



Η ολική έκλειψη Ηλίου του 2024, που ονομάστηκε Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη, θα είναι ορατή σε μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά θα γίνει αισθητή, αστρολογικά, σε όλο τον κόσμο.

Οι ολικές εκλείψεις ηλίου συμβαίνουν όταν το φεγγάρι μπλοκάρει πλήρως το φως του ήλιου. Στα λεπτά που συμβαίνει αυτό, που ονομάζεται ολότητα, ο ουρανός σκοτεινιάζει και η θερμοκρασία πέφτει.

Ποια είναι τα αστρολογικά αποτελέσματα της ολικής έκλειψης ηλίου στις 8 Απριλίου;

Αυτή η ηλιακή έκλειψη προσφέρει την ευκαιρία να θεραπεύσετε από το παρελθόν. Σκεφτείτε μια ηλιακή έκλειψη ως μια πολύ ισχυρή νέα σελήνη. Στην αστρολογία, τα νέα φεγγάρια αντιπροσωπεύουν νέα ξεκινήματα – αλλά μόνο εάν κάνετε την ενεργητική δουλειά για να προχωρήσετε χωρίς δεσμούς με το παρελθόν.

Η επερχόμενη έκλειψη Ηλίου πέφτει στο ζώδιο του Κριού. Εμφανίζεται στους σεληνιακούς κόμβους του πεπρωμένου –το αστρολογικό όνομα για το ελλειπτικό μονοπάτι που ταξιδεύει η σελήνη– που βρίσκονται επί του παρόντος στον Κριό και τον Ζυγό. Η έκλειψη Σελήνης στις 25 Μαρτίου ήταν στον Ζυγό.

Αστρολογικά, ο Ερμής σε ανάδρομο και ο αστερισμός Χείρωνας, γνωστός ως ο θεραπευτής του Κόσμου, θα συνδεθούν με τον βαθμό της έκλειψης, φέρνοντας το κλείσιμο στο παρελθόν. Θα είναι καιρός αποχαιρετισμού και γειά. Αγκαλιάστε αυτό το μαγικό ταξίδι.

Πώς η έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει το ζώδιό σας

Οι εκλείψεις πιστεύεται ότι επηρεάζουν όλα τα ζώδια. Δείτε πώς μπορεί να επηρεάσει το δικό σας.

Κριός

Η έκλειψη θα ανοίξει τα μάτια, δίνοντας ένα νέο παράθυρο στο παρελθόν. Θα μπορείτε να δείτε τον ρόλο που παίξατε σε ορισμένες καταστάσεις, κάτι που μπορεί να σας ωθήσει να επανορθώσετε με άλλους.

Ταύρος

Αντιμετωπίζοντας τους φόβους σας και εμβαθύνοντας στο υποσυνείδητό σας, μπορείτε να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι πολλοί από τους φόβους σας δημιουργούνται στο μυαλό σας και δεν βασίζονται στην πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Υποβάλλεστε σε μια προσωπική μεταμόρφωση, φέρνοντας σχέσεις με εκείνους που μοιράζονται τις αξίες και τους στόχους σας. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο καθώς έλκεστε προς αυτές τις νέες σχέσεις.

Καρκίνος

Μπορεί να νομίζεις ότι τα έχεις καταλάβει όλα. Αλλά στην πραγματικότητα, κάθεστε σε τόσες πολλές αναξιοποίητες δυνατότητες. Προβάλετε κάτι νέο στους ανθρώπους της ζωής σας ή της δουλειάς σας και δείξτε τους ότι υπάρχουν ακόμα εκπλήξεις μέσα σας.

Λέων

Εάν επιθυμείτε μια περιπέτεια και ανυπομονείτε να απαλλαγείτε από τις καθημερινές ρουτίνες και τις ευθύνες σας, δοκιμάστε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι χαμηλών τόνων σε ένα άγνωστο μέρος. Το κλειδί για να έχετε μια ευχάριστη και αυθεντική εμπειρία δεν είναι ο ίδιος ο προορισμός, αλλά η παρέα που διατηρείτε.

Παρθένος

Παρθένε, βάλε τα δυνατά σου για να αποφύγεις την υπερανάλυση. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε πριν δεσμευτείτε σε μια επιλογή αυτή τη στιγμή. Το να κρατάτε τις επιλογές σας ανοιχτές μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στην κατάσταση με μεγαλύτερη ευκολία και σιγουριά, χωρίς να μαντεύετε τις αποφάσεις σας.

Ζυγός

Αντί να απορρίψετε αμέσως οτιδήποτε σας ενοχλεί, σκεφτείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση. Τι συμβάλλετε σε μια δυναμική; Πώς μπορείτε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας για να ωφελήσετε τον κόσμο γύρω σας; Αφιερώστε λίγο χρόνο σε αυτόν τον προβληματισμό.

Σκορπιός

Εάν αντιμετωπίζετε επίμονα προβλήματα με τους συναδέλφους σας, ίσως είναι καιρός να εξετάσετε μια νέα προσέγγιση για την επικοινωνία μαζί τους. Εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε ένα τρίτο μέρος για να μεσολαβήσει στην κατάσταση. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος με ελάχιστο δράμα, επιτρέποντας μια ειρηνική συζήτηση.

Τοξότης

Για να εμπλουτίσετε πλήρως τη συνάντησή σας με την έκλειψη, σκεφτείτε να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε μια καλλιτεχνική προσπάθεια. Είτε είναι η αποτύπωση της έκλειψης μέσω φωτογραφίας ή ζωγραφικής, είτε η έκφραση των συναισθημάτων σας μέσω της γραφής, μοιραστείτε τη μοναδική οπτική σας για τον κόσμο με τον κόσμο.

Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό προτιμάτε να περνάτε χρόνο στο σπίτι από το να τρέχετε στην πόλη. Η φωλιά και η σύνδεση με την κατοικία σας μπορεί να είναι μια ανταποδοτική εμπειρία. Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να οργανώσετε ένα δείπνο με μερικούς φίλους για να απολαύσετε καλές στιγμές στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας.

Υδροχόος

Διοχετεύετε το καλύτερο σας σε άλλους ανθρώπους. Αν και είναι αξιοθαύμαστο να δίνεις τόσο πολύ, θυμήσου να προσέχεις και τον εαυτό σου. Κάντε ένα διάλειμμα, αντί να τρέχετε συνεχώς προσπαθώντας να ευχαριστήσετε όλους τους άλλους.

Ιχθύς

Μετατοπίστε την εστίασή σας από την έλλειψη σε αυτό που έχετε. Προσπαθήστε να καλλιεργήσετε μια αίσθηση ειρήνης με το παρόν. Κατά ειρωνικό τρόπο, το να νιώθετε καλά για το πού βρίσκεστε εδώ, αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε να προσελκύσει μια πιο λαμπερή ζωή.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του