Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου



Ενώ ο καθένας έχει τις ιδιορρυθμίες του, ορισμένα ζώδια έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης ορισμένων κόκκινων σημαιών. Οι λάτρεις της αστρολογίας γνωρίζουν ότι τα ζώδια μας μπορεί να προσφέρουν στοιχεία για αυτές τις πιθανές παγίδες! Από φλογερή ιδιοσυγκρασία έως επίμονες ραβδώσεις, προσκόλληση στα παιχνίδια του μυαλού - ξεσκεπάζουμε την όχι και τόσο τέλεια πλευρά κάθε ζωδίου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, ο φλογερός, είναι γνωστός για την παθιασμένη φύση του, αλλά μερικές φορές αυτό το πάθος μπορεί να ανάψει σε ένα σύντομο φιτίλι και ένα γρήγορο θυμικό. Μπορεί να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και να δυσκολεύονται να παραδεχτούν πότε κάνουν λάθος. Αυτό δυσκολεύει τις σκληρές συζητήσεις που κάνουν τις σχέσεις να ευδοκιμούν. Αν διοχετεύσουν αυτή τη φλογερή ενέργεια σε ορμή και φιλοδοξία, είναι απίστευτα ελκυστικό, αλλά προσέξτε αυτούς που αφήνουν τον θυμό να τους κυριεύσει, οδηγώντας σε ξεσπάσματα που μπορεί να είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε. Απλώς θυμηθείτε, κάτω από αυτό το ταμπεραμέντο κρύβεται ένα πιστό και περιπετειώδες πνεύμα.

Επιπλέον, ο Κριός μπορεί να είναι παρορμητικός και να ενεργεί χωρίς σκέψη, οδηγώντας τον σε δύσκολες καταστάσεις. Η προσέγγισή τους «πράξε πρώτα, κάνε ερωτήσεις αργότερα» μπορεί να είναι συναρπαστική, αλλά και λίγο απερίσκεπτη. Αν ψάχνετε για κάποιον εξαιρετικά προσεκτικό και προβλέψιμο, ένας Κριός μπορεί να σας αφήσει λίγο κομμένη την ανάσα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς και ναι, των υπαρχόντων. Τους αρέσει να απολαμβάνουν καλό φαγητό, άνετο περιβάλλον και όλα τα πολυτελή πράγματα. Αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να απολαμβάνετε την καλή ζωή, η υπερβολική εστίαση στα υλικά πράγματα μπορεί να τα κάνει να φαίνονται ρηχοί ή χωρίς επαφή. Στους Ταύροι επίσης δεν αρέσουν οι αλλαγές και μπορεί να τους απογοητεύσουν. Εάν βγαίνετε ραντεβού με έναν Ταύρο, να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα αν θέλετε να προτείνετε οποιοδήποτε είδος αλλαγής στη ρουτίνα! Το θετικό είναι ότι η αγάπη τους για τα καλύτερα πράγματα σημαίνει ότι πιθανότατα θα σας φερθούν σωστά.

Επίσης, ο Ταύρος μπορεί να είναι αρκετά κτητικός και ζηλιάρης. Η επιθυμία τους για ασφάλεια και σταθερότητα είναι αξιοθαύμαστη, αλλά μερικές φορές μπορεί να μετατραπεί σε ελεγκτική ή κολλητική συμπεριφορά. Εάν εκτιμάτε την ανεξαρτησία σας, να είστε ειλικρινείς με τον Ταύρο σύντροφό σας σχετικά με την ανάγκη κάποιου χώρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τη διπλή τους φύση και το γρήγορο πνεύμα τους. Η προσαρμοστικότητά τους είναι δύναμη, αλλά μπορεί να φαίνονται ευμετάβλητα σε όσους αναζητούν συνέπεια. Μερικές φορές είναι δύσκολο να τα εντοπίσουμε – οι απόψεις τους μπορεί να αλλάζουν συχνά και η κοινωνική πεταλούδα τους φύση μπορεί να τους κάνει να φαίνονται διάσπαρτοι. Η τάση των Διδύμων για κουτσομπολιά θα πρέπει επίσης να σας έχει σε επιφυλακή. Αν και πιθανότατα δεν θέλουν να είναι κακόβουλοι, τα χαλαρά τους χείλη μπορεί να τους βάλουν (και εσάς!) σε μπελάδες εάν διαχυθούν ιδιωτικές πληροφορίες. Αλλά οκ, τουλάχιστον ένας Δίδυμος κρατά πάντα τα πράγματα ενδιαφέροντα!

Όχι μόνο αυτό, αλλά το μυαλό ενός Διδύμου τρέχει ένα μίλ100 χλμ το λεπτό και μπορεί να είναι δύσκολο για αυτούς (ή τον σύντροφό τους) να συμβαδίσουν! Η συνεχής ανάγκη τους για τόνωση και οι συχνές αλλαγές σχεδίου μπορεί να σημαίνει ότι αγωνίζονται να δεσμευτούν ή να δουν μακροπρόθεσμα έργα μέχρι το τέλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι βαθιά συναισθηματικοί και ποθούν ασφάλεια. Η ευαισθησία και η τροφή τους είναι όμορφη, αλλά η διάθεσή τους μπορεί να ταλαντεύεται σαν εκκρεμές εάν αισθάνονται παραμελημένοι ή ανασφαλείς για τη σχέση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παθητική-επιθετικότητα και συναισθηματική χειραγώγηση εάν αφεθεί ανεξέλεγκτη. Η ανάγκη τους για συνεχή επιβεβαίωση μπορεί επίσης να γίνει εξαντλητική. Θυμηθείτε, οι Καρκίνοι χρειάζονται χρόνο για να επαναφορτιστούν στο προστατευτικό τους κέλυφος, οπότε δώστε τους χώρο, αλλά ενημερώστε τους ότι είστε πάντα εκεί για αυτούς. Εάν μπορείτε να πλοηγηθείτε στα συναισθηματικά τους βάθη, θα βρείτε έναν βαθιά πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο σε έναν Καρκίνο.

Θα πρέπει επίσης να προσέχετε τον Καρκίνο που κρατάει κακία. Είναι απίστευτα ευαίσθητες ψυχές και μπορεί να πάρουν κάθε ελαφρύ, πραγματικό ή αντιληπτό, βαθιά στην καρδιά. Η τάση τους να μένουν στο παρελθόν μπορεί να δυσκολέψει την προώθηση των σχέσεων.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι τα λιοντάρια του ζωδιακού κύκλου – τολμηροί, με αυτοπεποίθηση και γεννημένοι για τα φώτα της δημοσιότητας. Το φυσικό τους χάρισμα και η ζεστασιά τους είναι αναμφισβήτητα ελκυστικά, αλλά αυτή η μεγάλη προσωπικότητα μπορεί μερικές φορές να πέσει στον εγωισμό και στην ανάγκη για συνεχή επικύρωση. Αν δεν λούζετε τον Λέοντα σας με αρκετή προσοχή ή κομπλιμέντα, να είστε προετοιμασμένοι για κάποια δραματική μουρμούρα! Οι Λέοντες λατρεύουν επίσης να είναι επικεφαλής, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αυταρχικό αν αφεθεί ανεξέλεγκτο.

Οι Λέοντες λατρεύουν την πολυτέλεια και μπορεί να είναι λίγο υπερβολικοί. Η επιθυμία τους για τα καλύτερα πράγματα μπορεί να τους οδηγήσει σε υπερβολικές δαπάνες ή να γίνουν λίγο υλιστές. Αν και είναι διασκεδαστικό να σε κακομαθαίνουν, είναι σημαντικό να βρείτε μια ισορροπία, ώστε να μην καταλήξετε να νιώθετε περισσότερο υποκείμενο παρά σύντροφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την πρακτικότητα, το αναλυτικό μυαλό και την επιθυμία τους για τελειότητα. Αυτές οι ιδιότητες τους κάνουν καταπληκτικούς φίλους και συνεργάτες, αλλά η τελειομανία τους μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως υπερκριτική και επιθετική συμπεριφορά. Οι Παρθένοι μπορεί να δυσκολεύονται να χαλαρώσουν και να ζήσουν τη στιγμή, κολλώντας σε λεπτομέρειες και αναλύσεις. Έχουν υψηλά πρότυπα και μπορεί άθελά σας να σας κάνουν να νιώσετε ότι δεν είστε ποτέ αρκετά καλοί.

Οι Παρθένοι μπορεί επίσης να είναι λιγομίλητοι και να θεωρούνται κήρυκες. Η επιθυμία τους για τάξη και αποτελεσματικότητα μπορεί να τους κάνει πολύ άκαμπτους στη σκέψη τους, οδηγώντας μερικές φορές σε μια στάση «ο τρόπος μου μονόδρομος».

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου, γοητευτικοί και πάντα εστιασμένοι στην αρμονία. Η ικανότητά τους να βλέπουν όλες τις πλευρές ενός ζητήματος τους καθιστά σπουδαίους διπλωμάτες, αλλά η φύση τους που αποφεύγουν τις συγκρούσεις μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αναποφασιστικότητα και συμπεριφορά που ευχαριστεί τους ανθρώπους. Αν ψάχνετε για κάποιον εξαιρετικά άμεσο, ένας Ζυγός μπορεί να σας τρελάνει με την ανάγκη του να ζυγίζει κάθε επιλογή ατελείωτα.

Οι Ζυγοί εκτιμούν την ομορφιά και την ισορροπία, κάτι που μερικές φορές μπορεί να σημαίνει ότι δίνουν προτεραιότητα στην εμφάνιση έναντι της ουσίας. Μπορεί να δίνουν υπερβολική έμφαση στα σύμβολα, οδηγώντας σε μια κάπως επιφανειακή πλευρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι έντονοι, παθιασμένοι και απίστευτα πιστοί… αλλά υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά σε όλη αυτή την ένταση. Το ζηλότυπο και κτητικό σερί τους μπορεί να συνορεύει με την εμμονή και δεν ξεχνούν ποτέ μια προδοσία. Αν σταυρώσετε έναν Σκορπιό, περιμένετε από το κεντρί του να αντεπιτεθεί όταν δεν το περιμένετε! Οι Σκορπιοί είναι επίσης εκ φύσεως μυστικοπαθείς, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τη δημιουργία ενός αληθινά ανοιχτού και έμπιστου δεσμού.

Ένταση σημαίνει δράμα και οι Σκορπιοί μπορεί μερικές φορές να ευδοκιμήσουν σε μια μικρή συναισθηματική αναταραχή. Μπορεί να υποκινούν λογομαχίες ή να παίζουν παιχνίδια μυαλού απλώς για να εμπλουτίσουν τα πράγματα. Εάν επιθυμείτε μια ήρεμη και προβλέψιμη σχέση, η καταιγιστική φύση ενός Σκορπιού μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι και περιπετειώδεις, οι Τοξότες είναι μια δίνη διασκέδασης. Η αισιοδοξία και η δίψα τους για γνώση είναι μεταδοτικές, αλλά η ωμή ειλικρίνειά τους μπορεί μερικές φορές να φανεί αναίσθητη ή απρόθυμη. Ένας Τοξότης χρειάζεται χώρο για να περιπλανηθεί και μπορεί να δυσκολευτεί να ηρεμήσει, καθιστώντας τη δέσμευση τρομακτική προοπτική για έναν τοξότη που αγαπά την ελευθερία.

Ο Τοξότης έχει επίσης την τάση να toy αποσπάται εύκολα η προσοχή. Έχουν πάντα ένα νέο έργο εν κινήσει ή ένα ταξίδι που σχεδιάζουν, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα περιστασιακά αισθάνονται σαν εκ των υστέρων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φιλόδοξοι και εργατικοί, οι Αιγόκεροι επικεντρώνονται στην επιτυχία και τo status. Η αφοσίωσή τους είναι αξιοθαύμαστη, αλλά μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε εργασιομανία και αδυναμία να χαλαρώσουν. Μπορεί να φαίνονται συναισθηματικά απόμακροι, δίνοντας προτεραιότητα στο καθήκον και την παράδοση έναντι του αυθορμητισμού και του συναισθηματισμού. Εάν χρειάζεστε έναν εξαιρετικά στοργικό και ανοιχτά συναισθηματικό σύντροφο, ένας κουμπωμένος Αιγόκερως μπορεί να σας αφήσει να κρυώσετε.

Οι Αιγόκεροι μερικές φορές εμφανίζονται ως συγκαταβατικοί ή σνομπ. Τα υψηλά τους πρότυπα και η εστίασή τους στο επίτευγμα μπορεί να τους κάνει να απορρίπτουν αυτούς που δεν θεωρούν εξίσου οδηγούμενους ή επιτυχημένους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο ανθρωπιστής του ζωδιακού κύκλου, με έντονο αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης και επιθυμία να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Το ανεξάρτητο πνεύμα και η διανοητική τους περιέργεια είναι αναμφισβήτητα ελκυστικά, αλλά η απόστασή τους και η αποστασιοποίηση τους μπορεί να τους κάνει να φαίνονται συναισθηματικά μη διαθέσιμοι. Μπορεί να είναι δύσκολο να δημιουργήσετε μια πραγματικά βαθιά σύνδεση με έναν Υδροχόο που φαίνεται συνεχώς στο μυαλό του και όχι στην καρδιά του.

Οι Υδροχόοι μπορεί επίσης να είναι αρκετά πεισματάρηδες και με γνώμη. Έχουν μια επαναστατική σειρά και θα αμφισβητήσουν όλα όσα λέτε ή κάνετε – ενώ η κριτική σκέψη είναι εξαιρετική, μπορεί να αισθάνεται εξαντλητική όταν συζητείται ακόμη και η επιλογή των δημητριακών πρωινού σας!

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύς είναι οι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου – ευαίσθητοι, συμπονετικοί και βαθιά διαισθητικοί. Η ευγένεια και η καλλιτεχνική τους φύση είναι απίστευτα αξιαγάπητη, αλλά η τάση τους να χάνονται στον δικό τους κόσμο μπορεί να οδηγήσει σε ξεφλούδισμα και έλλειψη πρακτικότητας. Εάν χρειάζεστε έναν σύντροφο που να έχει πάντα τα πόδια του στο έδαφος, ένας Ιχθύς μπορεί να σας αφήσει απογοητευμένους.

Η καρδιά των Ιχθύων πληγώνεται εύκολα και μπορεί να είναι υπερβολικά ευαίσθητοι στην κριτική. Η τάση τους να υποδύονται το θύμα ή να λυπούνται με τον εαυτό τους μπορεί να εξαντλήσει συναισθηματικά τους συντρόφους τους. Από την άλλη πλευρά, η βαθιά ενσυναίσθηση τους μπορεί να τους κάνει επιρρεπείς στο να τους εκμεταλλεύονται χειριστικοί τύποι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!