Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες



ΚΡΙΟΣ: Βγάλτε από πάνω σας την αμυντική ευαισθησία που δεν είναι τόσο λειτουργική. Βάλτε συναισθηματικά όρια και αφήστε τον εαυτό σας να υποκύψει στα καλέσματα του έρωτα.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και περάστε την υπόλοιπη ημέρα με τη συντροφιά των φίλων σας. Παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λόγω της επιφυλακτικότητας των άλλων, μια συμφωνία θα έχει αίσιο τέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσα από μία τυχαία συνάντηση θα πάρετε μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Λεκτικές συγκρούσεις εγκυμονούν κινδύνους, αν δεν τις αντιμετωπίσετε με διπλωματία και ευγένεια.

Pixel

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρώτα βρείτε τα κοινά σημεία επαφής με τον σύντροφό σας και μετά αποφασίστε για το μέλλον της σχέσης σας. Επειδή σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Μην επενδύσετε σε καινούρια ερωτικά ενδιαφέροντα, πριν τελειώσετε μέσα σας με παλιές αγάπες. Πριν σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν με ουσιαστικότερες ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε ολόκληρη την αλήθεια μη τη ζητήσετε. Θα πάρετε ικανοποίηση από την ομαλή διεξαγωγή των υποθέσεων και των δυσκολιών σας.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας και μην προσπαθείτε να τον απογυμνώσετε συναισθηματικά. Μπορείτε από κοινού να παλέψετε την καθημερινότητα και μαζί να ατενίσετε το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό που θα σας προβληματίσει έντονα, θα είναι η αναποφασιστικότητα των συνεργατών σας. Δεν μπορείτε να τους μεταμορφώσετε, γι’ αυτό αποδεχθείτε τις ιδιορρυθμίες τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες. Μάλλον κάποιες παρατυπίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να στηριχθείτε στα λόγια ορισμένων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε κάποιο συνεργάτη σας και θα πετύχετε κάτι σημαντικό που νομίζατε πως μόνο εσείς μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετά άτομα από το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον, θα σας στηρίξουν υλικά και ηθικά. Θα ανταπεξέλθετε με ευκολία στις δυσκολίες από ευθύνες που έχετε αναλάβει σχετικά με οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιος είναι ο δικός σας ρόλος μέσα στη σχέση σας για να μπορέσετε να παραδοθείτε. Θα είναι πιο ωφέλιμο να μην κάνετε παρεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν