ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Pasta με pesto vegan
Ιδανικό πιάτο για ένα φινετσάτο και γκουρμέ Σάββατο!
Υλικά για 4 μερίδες
Υλικά
400 γρ. spaghetti
2 ντομάτες την ψίχα
30 γρ. κουκουνάρι
1 ματσάκι μαϊντανό
Καρδιά από 1 σέλινο
100 γρ. ελαιόλαδο
1 πρέζα ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Χτυπάμε στο μπλέντερ το μαϊντανό, το σέλινο,το ελαιόλαδο, το κουκουνάρι, αλάτι και πιπέρι. Ύστερα προσθέτουμε την ντομάτα κομμένη σε κυβάκια χωρίς να μπλεντάρουμε και ανακατεύουμε. Bράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα εκτός φωτιάς. Γαρνίρουμε με λίγη ρίγανη.
Πηγή: Βotrini.gr
SELECTIONS
- 8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου
- Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη
- Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.
- Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!