Skip to main content

MARKET

Λαμπερά ζευγάρια της showbiz φανατικοί οπαδοί της βιολογικής διατροφής!

H μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα, το "ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ", εγκαινίασε το 10ο κατάστημά της στο Κολωνάκι



Οι συντελεστές αγαπημένων σειρών του ΑΝΤ1 Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και  Φάνης Μουρατίδης, ο νικητής του Nomads Στέλιος Χανταμπάκης με τη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη, αλλά και οι εκρηκτικές Αννίτα Ναθαναήλ και Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς και ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου παρευρέθηκαν σε εγκαίνια γνωστού καταστήματος βιολογικής διατροφής στο Κολωνάκι, και δήλωσαν φανατικοί οπαδοί της!

Pixel

ViologiokXwrio7.jpg 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα, το "ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ", που εγκαινίασε το 10ο κατάστημά της στο Κολωνάκι.

Στα εγκαίνια οι λαμπεροί καλεσμένοι εξερεύνησαν τη μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων και έκαναν τις αγορές τους σε ένα από τα πιο «πλούσια» και καινοτόμα καταστήματα στην ελληνική αγορά βιολογικών προϊόντων.  

Pixel

ViologikoXwrio3.jpg 

Μάλιστα ο γνωστός διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου μίλησε για τα οφέλη των βιολογικών προϊόντων στον ανθρώπινο οργανισμό, που είναι υγιεινά και πιστοποιημένα, χωρίς τοξίνες και φυτοφάρμακα.

Στο πάρτι έδωσε παλμό η μαγευτική Leida με τη συνοδεία του βιολιού της, ενώ η ομάδα του Volks Bar έδωσε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για cocktails με βασική έμπνευση το Matcha Maiden, την αυθεντική Ιαπωνική matcha.

ViologikoXwrio6.jpg 

Το “ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ” το 2019 θα συνεχίσει τη δυναμική του πορεία αλλά και την ανάπτυξή του δημιουργώντας καινούργιες μονάδες λιανικής και σε άλλα σημεία της Αττικής, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να μπορούν να προμηθευτούν τη μεγάλη ποικιλία και ποιότητα βιολογικών προϊόντων που διαθέτει.
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση