Skip to main content

MARKET

Συλλογή γυαλιών Moschino Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019

Ο oίκος MOSCHINO παρουσιάζει τη νέα συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, παραγωγής και διανομής του Safilo Group



Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως MOSCHINO αποτυπώνουν τον ιδιαίτερο και ειρωνικό χαρακτήρα της Ιταλικής Μάρκας, που ενισχύεται πάντα με μια δόση πολυτέλειας και λάμψης, ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπική υπογραφή του τολμηρού δημιουργού και Καλλιτεχνικού Διευθυντή της, Jeremy Scott.  

Pixel

Η νέα συλλογή δημιουργήθηκε με βάση χαρακτηριστικά στοιχεία, όπως: Το Μεταλλικό και Τρισδιάστατο Λογότυπο, τα Μεταλλικά Τρουκς και το Λογότυπο του Διπλού Ερωτηματικού.

Η χρωματική παλέτα της συλλογής περιλαμβάνει το αποχρώσεις όπως το διαχρονικό μαύρο και η ταρταρούγα, που συνδυάζονται με παιχνιδιάρικες ποπ πινελιές του κόκκινου και του ροζ ή με ζωηρές αποχρώσεις του φούξια, του μοβ και του ροζ. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από ασημί και χρυσές λεπτομέρειες, που αποτυπώνονται σε τρισδιάστατα λογότυπα,
τρουκς ή καθρεπτέ φακούς.

Pixel

ΛΟΓΟΤΥΠΟ
Το λογότυπο Bold & Gold αποτελεί διαχρονική υπογραφή του Moschino. Πρόκειται για ένα εμβληματικό σήμα εξαιρετικής αναγνωρισιμότητας

Γυαλιά ηλίου MOS 037/S  
mos_037.jpgΑυτά τα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, σε φουτουριστική φόρμα αποτελούν το νέο κομμάτι-κλειδί της σεζόν. Ο χαρακτηριστικός και αναγνωρίσιμος σχεδιασμός τους αποτελεί τη νέα εκδοχή ενός βίντατζ κομματιού, το οποίο ο Jeremy Scott απέδωσε ως μια μικροσκοπική και unisex ιδιαίτερη φόρμα, συνδυάζοντάς την με ματ και γυαλιστερές μεταλλικές λεπτομέρειες και το λαμπερό λογότυπο να ξεχωρίζει ανάγλυφα στους βραχίονες.  
Χρωματική παλέτα: σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς, ροζ χρυσό με γκρι φακούς, χρυσό με γκρι καθρεπτέ φακούς, μαυρισμένο 

Γυαλιά ηλίου MOS 039/S και MOS 040/S 
mos_039_040.jpgΚαθηλωτικά και πολυτελή, αυτά τα μεταλλικά, μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου σε φόρμα «μάτι της γάτας» διαθέτουν μια γοητευτική εμφάνιση, που υπογραμμίζει τον «προχωρημένο» σχεδιασμό τους. Η τολμηρή διάθεση της μάρκας αποτυπώνεται με την λάμψη των μετάλλων στην επιφάνειες, που ενισχύεται από καθρεπτέ φακούς.  
Χρωματική παλέτα: φούξια με ροζ καθρεπτέ φακούς, σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς, ροζ χρυσό με γκρι καθρεπτέ φακούς, ασημί με ασημί φακούς.   

Αυτά τα γυαλιά ηλίου σε φόρμα «μάτι της γάτας» κλέβουν την παράσταση με τον καθηλωτικό τους σχεδιασμό. Μοντέρνες αποχρώσεις, όπως το μαύρο και η ταρταρούγα, συνδυάζονται με απροσδόκητους τόνους, με το τρισδιάστατο μεταλλικό λογότυπο ως χαρακτηριστικό στοιχείο στους βραχίονες.  
Χρωματική παλέτα: Ταρταρούγα με σκούρους γκρι φακούς, κοραλί με ροζ καθρεπτέ φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς. 

Γυαλιά οράσεως MOS 534 
mos_534.jpgΗ εμβληματική φόρμα «μάτι της γάτας» του Moschino παρουσιάζεται σε μια νέα της εκδοχή, από λεπτό και ελαφρύ μέταλλο, με τον αέρα της διακριτικής πολυτέλειας. Το μικροσκοπικό μεταλλικό λογότυπο στους βραχίονες αποτελεί χαρακτηριστική λεπτομέρεια της μάρκας.
Χρωματική παλέτα: χάλκινο χρυσό, φούξια, μπλε, ασημί. 
  

ΛΟΓOΤΥΠΟ «ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚO»

Το εμβληματικό διπλό ερωτηματικό του Moschino χαρίζει μια ποπ διάθεση στη συλλογή γυαλιών 

Γυαλιά ηλίου MOS 031/S και MOS 032/S
mos_031_032.jpgΤο εμβληματικό διπλό ερωτηματικό μεταμορφώνεται σε μεταλλική λεπτομέρεια για να στολίσει τους βραχίονες αυτών των γυαλιών ηλίου από ασετάτ. Υπενθυμίζοντας το τολμηρό πνεύμα της μάρκας, αυτή η χαρακτηριστική λεπτομέρεια αποτελεί ένα εκλεπτυσμένο στοιχείο με διάφανο εφέ, που υπογραμμίζει το γυαλιστερό ανάγλυφο.
Πολυτελείς καμπύλες από τιτάνιο ενισχύουν το πάνω και κάτω τμήμα του μπροστινού πλαισίου, προσφέροντας μοναδική λάμψη και πολυτελή εμφάνιση. 
Χρωματική παλέτα: φούξια με ροζ καθρεπτέ φακούς, σκούρα ταρταρούγα με γκρι φακούς, μαύρο με γκρι καθρεπτέ φακούς (MOS 031/S), μοβ με ροζ καθρεπτέ φακούς, ροζ ταρταρούγα

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΤΡΟΥΚΣ
Τα μεταλλικά τρουκς στα νέα γυαλιά Moschino αποτελούν μια λεπτομέρεια πολυτέλειας, που υπογραμμίζει το τολμηρό πνεύμα της μάρκας

Γυαλιά οράσεως MOS 531 
mos_531.jpgΕντυπωσιακά και θηλυκά, αυτός ο μεταλλικός σκελετός οράσεως μαγνητίζει το βλέμμα με την ελαφριά και λεπτή κατασκευή του, αλλά και με μεταλλικά τρουκς που προσθέτουν μια μοναδική νότα στον σχεδιασμό, για ματιές που πραγματικά καθηλώνουν. 
Χρωματική παλέτα: φούξια, μπλε, ροζ χρυσό και ασημί.

 

Η συλλογή γυαλιών Moschino παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα high-end οπτικά καταστήματα

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

CELEBS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, μετά το διαζύγιο

Σε σχέση με επιχειρηματία μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση