Skip to main content

MARKET

B•Earth Cosmetics …και το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος. Ήλιος ίσον αντιηλιακή προστασία και φυσικά…όλες θέλουμε ένα τέλειο, ασφαλές και ομοιόμορφο μαύρισμα



Tα Ελληνικά καλλυντικά B•Earth Cosmetics, πάντα μαζί μας στη φυσική ομορφιά και περιποίηση της επιδερμίδας μας, είναι κοντά μας και το καλοκαίρι.Η B•Earth Cosmetics δημιούργησε ειδικά για την αντιηλιακή φροντίδα και προστασία μας, το Suncare Face & το Suncare Body- ιδανικά καλλυντικά για κάθε τύπο δέρματος.

To Suncare Face είναι μια βελούδινη, λεπτόρρευστη, μη λιπαρή κρέμα προσώπου πολύ υψηλής αντιηλιακής προστασίας με δείκτη SPF50+ και ελαφρύ χρώμα για κάλυψη των ατελειών της επιδερμίδας. Με υαλουρονικό οξύ, τριαντάφυλλο και πρωτεΐνες μεταξιού προσφέρει στην επιδερμίδα  τέλεια ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη.

Το Suncare Body είναι το αντιηλιακό σώματος που δεν θα αποχωριστείς καθώς  προσφέρει υψηλή αντιηλιακή προστασία με δείκτη SPF30 και αγκαλιάζει το σώμα με την κορυφαία υφή και το εξωτικό του άρωμα.  Με έλαιο monoi, καρότου, καρύδας και aloe vera τα οποία προστατεύουν, θρέφουν, ενυδατώνουν και αναπλάθουν τη διψασμένη επιδερμίδα.
H χρήση και των δύο είναι πανεύκολη:εφαρμόζουμε επαρκή ποσότητα, 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.Επαναλαμβάνουμε κάθε 2 ώρες, ειδικά μετά από μπάνιο, εφίδρωση ή χρήση πετσέτας. 

Τα νέα αντιηλιακά B•Earth θα αποτελέσουν το natural trend του φετινού καλοκαιριού και το must για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Συμβουλευτείτε και το φαρμακοποιό σας.

Αναζητήστε και τα δύο αντιηλιακά B•Earth μέσα ένα υπέροχα πρακτικό νεσεσέρ, σε τιμή έκπληξη.

Όλα τα προϊόντα B•EarthCosmetics θα τα βρείτε:
•    σε επιλεγμένα φαρμακεία στην Ελλάδα και την Κύπρο
•    καθώς και στο ηλ.κατάστημα www.bearthcosmetics.com

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάσχα στις Σεϋχέλλες για την Ιωάννα Τούνη: Room tour στο πολυτελές σπίτι

Είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του