Skip to main content

MARKET

NEF-NEF Homeware Beach Collection

Μια συλλογή γεμάτη χρώμα! Έντονο, λαμπερό, εντυπωσιακό! Με σχέδια που σε ταξιδεύουν στο καλοκαίρι. 



Μια συλλογή πλούσια – σε διαστάσεις, υφάσματα, μοτίβα, αποχρώσεις - που αποτυπώνει υπέροχα τις τάσεις της μόδας, συνδυάζει το στυλ με την πρακτικότητα και εμπνέει για ατελείωτες ώρες χαράς, παιχνιδιού και χαλάρωσης στην παραλία. Η νέα Beach Collection της NEF-NEF Homeware έχει ό,τι ακριβώς ψάχνεις σε μια πετσέτα θαλάσσης! 

Pixel

Συνδυάστε τα χρώματα - κίτρινο, μπλε, λαχανί, μωβ, κόκκινο, ροζ, σιελ – με το beachwear look σας, επιλέξτε ρίγες, λαχούρια ή γεωμετρικά σχέδια ανάλογα με το στυλ σας, και διαλέξτε την πετσέτα που εκφράζει τη διάθεση σας. 

Οι επιλογές είναι πολλές! Μαλακές πετσέτες σε XL, γενναιόδωρες διαστάσεις, απορροφητικές peshtemal με υπέροχα prints, παρεό διπλής όψης με κρόσια αλλά 100% βαμβακερά σε παστέλ, dusty αλλά και έντονα χρώματα, στρογγυλές σε boho στυλ, «πόκετ» για να τις έχεις μαζί σου παντού – τέλειες για ταξίδι! – πετσέτες παιδικές με αγαπημένους ήρωες και χαρούμενα σχέδια, αλλά και πετσέτες «οικολογικές», που στηρίζουν το έργο της WWF για τη θαλάσσια ζωή, τα απειλούμενα είδη και την κλιματική αλλαγή.  

Pixel

Όλες οι πετσέτες θαλάσσης της NEF-NEF Homeware είναι πιστοποιημένες ως φιλικές στο δέρμα και το περιβάλλον, είναι ανθεκτικές στο αλάτι και τον ήλιο και προσφέρονται σε άριστη σχέση ποιότητας τιμής. Ανακαλύψτε τη συλλογή στο www.nef-nef.gr 
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

CELEBS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, μετά το διαζύγιο

Σε σχέση με επιχειρηματία μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση