Skip to main content

MARKET

Η Reebok Classic επανακυκλοφορεί το Aztrek ’96 OG

Εντυπωσιακό, δυναμικό, τολμηρό. Το νέο Aztrek ’96, ενσαρκώνει το αθλητικό πνεύμα της Reebok από τα μέσα της δεκαετίας του ’90



Το να κάνεις ένα απόλυτα Classic sneaker ακόμα καλύτερο είναι πρόκληση. Η Reebok όμως το καταφέρνει με την επανακυκλοφορία του Aztrek ’96 OG. Το πρώτο Reebok Aztrek σχεδιάστηκε από τον Christian Tresser και λανσαρίστηκε το 1993 ως παπούτσι running. Χάρη στην τεχνολογία Hexalite που προσέφερε απορρόφηση των κραδασμών και κορυφαία εφαρμογή, άνεση και σταθερότητα και χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, το συγκεκριμένο μοντέλο έγινε ανάρπαστο αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.

Pixel

Reebok1.jpg
 
Τις επόμενες χρονιές κυκλοφόρησαν νέες εκδοχές του Aztrek, όμως το 1996 με την κυκλοφορία του Aztrek ‘96, το μοντέλο πέρασε σε ένα ολοκληρωτικά νέο επίπεδο. Όπως οι πρόγονοί του, έτσι και το Aztrek ‘96 είχε έναν χαρακτηριστικό ασύμμετρο σχεδιασμό στο μπροστινό μέρος, ο οποίος συμπληρώθηκε από μία πολύ ανθεκτική εξωτερική σόλα. Με τη νέα, βελτιωμένη αυτή σόλα και το Reebok Vector logo να έχει μεταφερθεί στην ετικέτα της γλώσσας, το Aztrek άνοιξε τότε τον δικό του δρόμο στο running. Από τότε, η τεχνολογία στο τρέξιμο έχει σαφώς εξελιχθεί, όμως το Aztrek ‘96 OG παραμένει ένα κλασικό sneaker, ιδανικό για τις πιο stylish καλοκαιρινές βόλτες!

Reebok2.jpg

Reebok3.jpg
 
Τον Ιούνιο του 2019, η Reebok επανακυκλοφορεί το Aztrek ’96 OG σε τρεις υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς: unisex λευκό με μπλε & φούξια, unisex λευκό με μπλε & έντονο πορτοκαλί και το γυναικείο λευκό με σκούρο μπλε & λάιμ. Για την επανακυκλοφορία του, η Reebok συνεργάστηκε με designers διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως ο 3D designer Antoni Tudisco (@antonitudisco) και ο ιδιοφυής δημιουργός της πλαστελίνης, William Child (@williamjchild).

Pixel

Το Aztrek ’96 έρχεται στην τιμή των 89,95€ και είναι διαθέσιμο σε όλη τη γκάμα sizes εδώ.

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

CELEBS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, μετά το διαζύγιο

Σε σχέση με επιχειρηματία μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση