Skip to main content

MARKET

Νέο LIPIKAR BAUME AP+ M: Εξισορροπεί το μικροβίωμα του δέρματος. Άμεση καταπράϋνση, κατά του κνησμού, κατά των υποτροπών*

Με τριπλή δράση:
- ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΝΗΣΜΟ.
- ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΣΕΩΝ.
- ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΣΗ



Η LIPIKAR, η N°1 σειρά περιποίησης και καθαρισμού σώματος στα φαρμακεία στην Ευρώπη, επανασχεδιάζει το εμβληματικό προϊόν της, το μαλακτικό BAUME AP+, με μια νέα τεχνολογία που περιορίζει τον πολλαπλασιασμό και την ανθεκτικότητα του βακτηρίου Staph που εμπλέκεται στο έκζεμα, ενισχύοντας έτσι την ισορροπία του μικροβιώματος.

Pixel
Pixel

Η συμβουλή του δερματολόγου

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥ
ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ LIPIKAR  BAUME AP+M;

ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ:
- ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΣ
- ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ

LA ROCHE-POSAY
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Αποστολή της La Roche-Posay, της μάρκας που συνιστούν 90.000 δερματολόγοι σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι να αλλάξει τη ζωή του ευαίσθητου δέρματος. Η La Roche-Posay, που δημιουργήθηκε από έναν φαρμακοποιό το 1975, έχει παρουσία σήμερα σε περισσότερες από 60 χώρες. Προσφέρει μια μοναδική γκάμα προϊόντων για την καθημερινή φροντίδα κάθε τύπου δέρματος, τα οποία αναπτύσσονται από κοινού με δερματολόγους, για να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν τις θεραπείες των ασθενών τους και να ενθαρρύνουν τις καλές πρακτικές περιποίησης, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του δέρματός τους. Η La Roche-Posay δημιουργεί συνθέσεις εμπλουτισμένες με το αποκλειστικό νερό της, πλούσιο σε Σελήνιο, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης στο Ιαματικό Κέντρο –το πρώτο Κέντρο Δερματολογίας στην Ευρώπη– για τις αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του. Οι συνθέσεις των προϊόντων αναπτύσσονται βάσει μιας αυστηρής χάρτας, περιέχοντας τον ελάχιστο δυνατό αριθμό συστατικών στις βέλτιστες συγκεντρώσεις. Επιπλέον, τα προϊόντα της La Roche-Posay υπόκεινται σε αυστηρές κλινικές δοκιμές, ώστε να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά τους ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Οι κυριότερες σειρές προϊόντων της La Roche-Posay, της #1 μάρκας δερμοκαλλυντικών στον κόσμο, είναι οι εξής: Lipikar (ξηρό δέρμα), Anthélios (φωτοπροστασία), Effaclar (δέρμα με τάση ακμής), Tolériane (ευαίσθητο δέρμα) και Cicaplast (επανόρθωση δερματικού φραγμού).

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη La Roche-Posay, επισκεφθείτε το https://www.larocheposay.gr/ και ακολουθήστε τη La Roche-Posay στο @LaRochePosay στο Facebook, το Instagram και το Twitter.
 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου