Skip to main content

MARKET

Κίνηση αλληλεγγύης και προσφοράς της Avon στους εργαζόμενους «της πρώτης γραμμής» του Δήμου Παλλήνης

Η Avon, αναγνωρίζοντας τον αγώνα και τις προσπάθειες της τοπικής αυτοδιοίκησης ενάντια στην πανδημία, στηρίζει τον Δήμο Παλλήνης με την διάθεση προϊόντων στους εργαζομένους που δίνουν τη μάχη στην «πρώτη γραμμή», υψώνοντας ασπίδα προστασίας για την  κοινωνία.



 

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο, η Avon διέθεσε προϊόντα προσωπικής φροντίδας στους 120 εργαζομένους της «πρώτης γραμμής» του Δήμου Παλλήνης, που αποτελούν τους αφανείς ήρωες αυτών των ημερών. Πρόκειται για τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας (απορριμματοφόρα, οδοκαθαριστές, συνεργεία καθαρισμού των χώρων του Δήμου) και στα Δημοτικά Ιατρεία (Γιατροί, νοσηλευτές, συνεργεία καθαρισμού), οι οποίοι μάχονται καθημερινά για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Ελπίζουμε ότι μέσα από τέτοιου είδους κινήσεις προσφοράς, μπορούμε να τους δώσουμε δύναμη και να αναδείξουμε τη συμβολή τους στην προστασία όλων μας.  

Pixel

Η κα. Εύη Οικονόμου, Marketing & Sales Support Manager της Avon Ελλάδας, τονίζει: «Σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση που βιώνουμε, προσπαθούμε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο, ελπίζοντας στην ανακούφιση όλων όσοι μάχονται για τον περιορισμό της πανδημίας. Τους ευχαριστούμε και αισθανόμαστε ότι κάθε μικρή προσφορά ενισχύει αυτόν τον αγώνα, τον οποίον αντιμετωπίζουμε ενωμένοι, δυναμικά, αλλά και με αισιοδοξία».
 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να (ξανα)κερδίσεις την εμπιστοσύνη του…

Και κυρίως πώς να μην την (ξανα)χάσεις!

CELEBS

Μαρία Σολωμού: Η φωτογραφία με τον κούκλο γιο της

«Όσο μεγαλώνουν, τόσο μας λείπουν»

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η τέχνη της ζωής ή πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι πιο αποτελεσματικές συνήθειες ή πράξεις αυτοφροντίδας σύμφωνα με το ζώδιό σου