Skip to main content

PETS

Έρχεται η πιο… τριχωτή πασαρέλα αγάπης

Πάμε να θαυμάσουμε αλλά και να υιοθετήσουμε τετράποδα μοντέλα! Έφτασε η ώρα για το 8ο Wag-A-Thon 2016 στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας πρωτοτυπεί ξανά, πραγματοποιώντας για 8η χρονιά το Wag-A-Thon, την παρέλαση αγάπης  για τα αδέσποτα που φιλοξενεί στο καταφύγιό του, στο Άλσος της πόλης. Μαζί με το Wag-A-Thon διοργανώνει στον πεζόδρομο της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώπιον του Σινέ Άλσος (Δεκελείας 154) και το 10ο Φιλοζωικό Πανηγύρι. Όλα αυτά –και άλλα πολλά-  γίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο, 15 & 16 Οκτωβρίου. 

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, λοιπόν, οι δρόμοι της Νέας Φιλαδέλφειας θα γεμίσουν από εθελοντές που θα περπατάνε μαζί με τα σκυλάκια σε ειδική διαδρομή, σε μια απόπειρα ευαισθητοποίησης των πολιτών για το θέμα των αδέσποτων αλλά και προσπαθώντας συγχρόνως, να βρουν ένα παντοτινό σπίτι στα υπέροχα αυτά πλάσματα!  

Στο bazaar που θα λειτουργεί και τις δύο μέρες, θα βρείτε μπλούζες και φούτερ του Συλλόγου, βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, είδη σπιτιού, είδη pet και χειροποίητες κατασκευές από φίλους του Συλλόγου. Κάνοντας τα ψώνια σας εκεί και αγοράζοντας δωράκια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βοηθήσετε τα ζώα που φροντίζει o Σύλλογος.

Φυσικά, θα υπάρχει καφενείο, όπου πέρα από τον καφέ σας θα μπορείτε να απολαύσετε και χειροποίητα γλυκά, φτιαγμένα με πολλή αγάπη από τους εθελοντές του Συλλόγου.

Στο bazaar θα βρίσκονται και περίπου, 20 ιδιώτες, οι οποίοι θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, διαθέτοντας τα προϊόντα τους σε δικούς τους πάγκους, καθώς και το Φιλοζωικό Σωματείο Γαλατσίου Γ.Α.Φ. 

Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού, θα πραγματοποιηθεί και μία πολύ ξεχωριστή εκδήλωση:
Το Σάββατο στις 16:30 θα μάς περιμένουν συγκινητικές και γλυκές στιγμές  στο αντάμωμα των υιοθετημένων ζώων του Συλλόγου. Εκεί, οι «σκυλογονείς» θα μοιραστούν ιστορίες για το πώς υιοθέτησαν το σκυλάκι τους και πόσο άλλαξε η ζωή τους μετά την υιοθεσία. 

Ώρες Bazaar: 
Σάββατο 15/10/16, 10:00-20:00
Κυριακή 16/10/16, 10:00-20:00

Διαβάστε επίσης

PETS

Ποια φυτά είναι τοξικά κι επικίνδυνα για τους σκύλους

Τι είναι η φυτοτοξικότητα σε σκύλους;

PETS

Υπάρχει άγχος αποχωρισμού στις γάτες;

Κι όμως όσο κι αν τις θεωρούμε ανεξάρτητες, κι οι γάτε μας μπορεί να νιώσουν άγχος αποχωρισμού

PETS

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την οδοντοφυΐα των κουταβιών

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τα δοντάκια του μωρού σκύλου σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;