Χριστέ μου, τι Decadence! - AllYou.gr

Search

Χριστέ μου, τι Decadence!

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και η παρακμή συνεχίζεται...

30 Ιανουαρίου 2016

Σίγουρα έχεις δει «Δύο Ξένους». Αν έχεις δει, σίγουρα λατρεύεις την ξεκαρδιστική κι ετοιμόλογη Ντένη Μαρκορά και σίγουρα τη θυμάσαι να αναφωνεί συγχυσμένη την ατάκα «Χριστέ μου, τι ντεκαντάνς!», ενώ ψεκάζεται με γνωστή μάρκα ιαματικού νερού. 

Κι εμείς απόψε αυτήν την ατάκα θα αναφωνούμε. Μόνο που στην δική μας εκδοχή της ιστορίας, το Evian θα είναι τζιν τόνικ και η Decandence στην οποία θα αναφερόμαστε θα είναι κυριολεκτική και βγαλμένη από το σκοτεινό (φοιτητικό) παρελθόν μας.

Κι αυτό γιατί το Decadence Club, το γνωστό και αγαπημένο στέκι των Εξαρχείων, επιστρέφει για ένα και μόνο βράδυ στον ιστορικό χώρο του Booze Cooperativa, για ένα πάρτι με το ηχόχρωμα του Decadence, από όλες τις εποχές της ζωής του και νέα ολόφρεσκα τραγούδια.

Φυσικά, θα δοθεί έμφαση στην εποχή των 1990s μαζί με πολλή νοσταλγία, τη χρυσή λάσπη των 80s και τη γλυκιά μούχλα παλιότερων δεκαετιών, με πρώτα στη λίστα τα σουξέ -που άφησαν εποχή- στο Club Decadence. Χωρίς ενοχές, χωρίς έλεος, χωρίς χρονόμετρο.

Το Decadence μπορεί να έκλεισε πριν από μερικά χρόνια, αλλά για ένα και μόνο βράδυ η παρακμή συνεχίζεται! 

Τα λέμε εκεί!

Decadence Party 2016 

Παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν οι: Πάνος Παναγιωτάκος, Νίκος Λακόπουλος, Dj Sevek και το θρυλικό ντουέτο των Last Page (Υποψήφιοι για Βραβείο Ακαδημίας Decadence).

Πού: Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 22.30 

Είσοδος: ΕλεύθερηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!