Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε στον Φεγγίτη

Βλέπουμε την παράσταση που έγινε αφορμή για την πρώτη συνεργασία του Δημήτρη Καταλειφού και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.



Σήμερα σου προτείνουμε να πας προς του Ψυρρή, και συγκεκριμένα στο θέατρο Εμπορικόν όπου ανεβαίνει το έργο "Φεγγίτης" του Βρετανού συγγραφέα David Hare σε σκηνοθεσία Κωνσαντίνου Μαρκουλάκη. 

Pixel

Πρόκειται για το έργο που αποτέλεσε την αφορμή για την πρώτη συνεργασία του Δημήτρη Καταλειφού και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη που υπογράφει τη σκηνοθεσία της παράστασης.

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Tom Sergeant εμφανίζεται απρόσμενα στο διαμέρισμα της Kyra Hollis, τρία χρόνια μετά το τέλος της ερωτικής τους σχέσης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι δυο τους θα επιχειρήσουν να επανεξετάσουν τη σχέση τους και να διαπιστώσουν αν -παρά τις διαφορετικές ιδεολογίες τους και τα προβλήματα του παρελθόντος- η παλιά φλόγα μπορεί να αναζωπυρωθεί.  

Pixel

Ο "Φεγγίτης" έχει ανέβει επανειλημμένως και με μεγάλη επιτυχία στο  West End και αργότερα στο Broadway, ενώ έχει κερδίσει τα βραβεία Tony "Καλύτερης Παράστασης" (2015) και Olivier και "Καλύτερου Έργου" (1996).  Την παράσταση “Skylight” στο Λονδίνο, το 2014 σκηνοθέτησε ο Stephen Daldry με πρωταγωνιστές τους Bill Nighy και Carey Mulligan.  

Ο Sir David Hare έχει γράψει περισσότερα από 30 θεατρικά έργα, ήταν υποψήφιος για 2 Όσκαρ («Οι Ώρες», «Σφραγισμένα Χείλη»), 3 Χρυσές Σφαίρες, 3 βραβεία Tony, ένα βραβείο BAFTA και 2 Βραβεία Olivier. 

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Καταλειφός, Λουκία Μιχαλοπούλου, Μιχάλης Πανάδης 

INFO

Φεγγίτης (Skylight) - Toυ David Hare
Θέατρο Εμπορικόν, Σαρρή 11
Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.
Εισιτήρια από 15 ευρώ 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η Lamda Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το GoldenHall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση