Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ανδριάνα Μπάμπαλη - Στάθης Δρογώσης

«NEOVintage» - εκεί που το αίσθημα δεν έχει χρόνο.



Η Ανδριάνα Μπάμπαλη κι ο Στάθης Δρογώσης μας ταξιδεύουν μέσα στις εποχές και έρχονται και μας βρίσκουν και μας ξαναβρίσκουν.

Pixel

Στον Κήπο του Μεγάρου με vintage λογική και νέα προσέγγιση στα τραγούδια, οι δυο καλλιτέχνες μετά την πρόσφατη δισκογραφική συνεργασία τους στην διασκευή του «Μην το πεις πουθενά», έρχονται να μας χαρίσουν μια σπουδαία καλοκαιρινή βραδιά.
 
Νέα προσέγγιση σε κομμάτια τους που έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί («Μοίρα μου έγινες», «Μην το πεις πουθενά», «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», «Βιαστικό πουλί του Νότου» κ.ά.), αλλά και σε τραγούδια που έρχονται από το παρελθόν και πάντα αποτελούσαν σταθερή αναφορά και για τους δυο τους. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη τους έχει αφιερώσει έναν ολόκληρο δίσκο («The Rose Tattoo»), ενώ ο Στάθης Δρογώσης έχει διασκευάσει κάποια από αυτά σε προσωπικές του δουλειές.
 
Η κοινή τους αγάπη για ρετρό τραγούδια («Ήρθες αργά», «Πόσο λυπάμαι», «Ας ερχόσουν για λίγο») των Αττίκ, Σουγιούλ, Γιαννίδη και άλλων συνθετών τούς ενώνει, και μας τα συστήνουν ξανά με νέο, ποπ-ροκ ήχο, σαν να γράφτηκαν σήμερα!
 
Η ιδέα του NEOVintage και η επιμέλεια του προγράμματος είναι του Χρήστου Παπαμιχάλη.
 
Μαζί τους, οι εξαιρετικοί μουσικοί: Βαγγέλης Μαρκαντώνης (μπάσο), Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα), Κώστας Μιχαλός (ηλεκτρική κιθάρα), Ξένια Τσέλιγκα (ακορντεόν). Υπεύθυνος ηχοληψίας: Ηλίας Καρούμπαλης.
 
Στο Opening act, o Θοδωρής Μαυρογιώργης. Ένας καλλιτέχνης ήδη γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του στα συγκροτήματα Wedding Singers και Bejeezus, από την ξεχωριστή ερμηνεία του στο τραγούδι «Τη μέρα που σε γνώρισα» αλλά και από τις επιτυχημένες κοινές εμφανίσεις του με τη Νατάσσα Μποφίλιου στη μουσική παράσταση «Μπελ Ρεβ.»

Μαζί του οι: Αντώνης Χατζηκωνσταντής (πλήκτρα), Πάνος Φουρμουζής (μπάσο), Γιώργος Καρδιανός (κιθάρα), Αλέξης Σταυρόπουλος (τύμπανα), Νίκος Μέρμηγκας (έγχορδα).

Pixel

Υπεύθυνος ηχοληψίας: Γιάννης Παπαϊωάννου.

Σήμερα στις 20.45 θα είμαστε εκεί. 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η Lamda Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το GoldenHall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!