Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Κάθε Δευτέρα και μια ιστορία

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος με το πιάνο του μας λένε "κάθε Δευτέρα και μια ιστορία"


Λένα Γρηγορίου

Καλεσμένη, απόψε, η Μιρέλα Πάχου

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος ανεβαίνει στη μουσική σκηνή του Faust για μια θεματική μουσική παράσταση με τον ίδιο επί σκηνής στο πιάνο του να τραγουδά και να παίζει, ξεδιπλώνοντας προσωπικές ιστορίες μέσα από τραγούδια δικά του, αλλά και τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Pixel

Κάθε ιστορία έχει και κάποιον πρωταγωνιστή!

Κάθε Δευτέρα, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος με καλεσμένους μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές, συνεργάτες και συνοδοιπόρους του Γιάννη μέσα στα χρόνια, θα μας αφηγηθούν μέσα από τα τραγούδια, τις πιο προσωπικές τους στιγμές. Απόψε μαζί του, η Μιρέλα Πάχου

Σε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές της κάθε βραδιάς ο στιχουργός, ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος Αντώνης Ανδρικάκης υποδέχεται και  παρουσιάζει τους καλεσμένους, βοηθώντας τους να ξετυλίξουν το νήμα της δικής τους ιστορίας, μέσα από διαδραστικές ερωτήσεις και συζήτηση μπροστά στο κοινό.

Pixel

 Συμμετέχουν επίσης τρείς εξαιρετικοί σολίστ μουσικοί και δύο χαρισματικές νέες τραγουδίστριες: η Μυρτώ Ναούμ και η Δήμητρα Μπουλούζου, τραγουδώντας όλοι μαζί και ψάχνοντας για κάτι που ως το τέλος της βραδιάς θα μας έχει ενώσει.

«Κάθε Δευτέρα και μια ιστορία», με τον Γιάννη  επί σκηνής να μας υπόσχεται μία μουσική παράσταση γεμάτη μοναδικές, αγαπημένες μελωδίες, φρέσκο ήχο και δυνατές στιγμές συγκίνησης.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουμε όλοι μια φωνή, θα μπλέξουμε τα τραγούδια που αγαπάμε και θα κάνουμε την κάθε βραδιά μια ξεχωριστή συλλεκτική ατμόσφαιρα ψυχής",όπως  λέει ο ίδιος ο Χριστοδουλόπουλος

Στη μουσική σκηνή του FAUST

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η Lamda Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το GoldenHall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου