Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

O DJ του Cariocas στο Faust

 

Last Night on Earth με τον Sunshine Pedro

 


Λένα Γρηγορίου

 

The last night on Earth with Sunshine Pedro

Για τους λάτρεις της πραγματικής underground dance culture ένας γνήσιος εκφραστής της θα βρίσκεται στα decks του Faust, την τελευταία μέρα της χρονιάς.

Και θα ‘ναι σαν να είναι η τελευταία νύχτα στην Γη.

Νύχτα 31 Δεκεμβρίου ξημερώματα 1/1/2020.

Ο resident Dj του Cariocas επιστρέφει στο Faust για μία ακόμα εμφάνιση που θα γράψει ιστορία. Ήταν πριν 2533 ημέρες σαν σήμερα, 22/12/2012 όταν ο Sunshine Pedro εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Faust. Με το project του Lovesick, το Cariocas family γιόρτασε το τέλος του κόσμου σύμφωνα με την τελευταία ημέρα του ημερολογίου των Μάγια. Don’t hesitate. Time heals the pain. You ain’t the problem.

Από το 1998 κάθε πάρτυ με την υπογραφή Cariocas αλληλεπιδρά μυστηριωδώς με τον χρόνο αφού στηρίζεται σε μία και μοναδική αρχή: Κάντο σαν να μην υπάρχει αύριο.

Διασκέδασε χόρεψε αγάπησε, ζήστο.

Σαν.Nα Μην.Υπάρχει.Αύριο.

Οι στιγμές μένουν για πάντα. Ζήσ΄΄τες, κάντες να υπάρξουν.

Ζήσε!

Την νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου, 2.559 ημέρες μετά αυτή την ιστορική του εμφάνιση στο Faust, ο Sunshine Pedro επιστρέφει. Πέρασαν 8 καλοκαίρια, ταξίδεψε στην άκρη του κόσμου, ίδρυσε δύο διεθνή φεστιβάλ (Odyssia και Under The Sun), ξεκίνησε ένα ακόμα solo marathon project (Octapussy), φόρτωσε στις βαλίτσες του επιλεγμένα disco psychedelic soul funk house dance space βινύλια, και παίζει μουσική για σένα, για εμάς, στο πάρτυ που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μια νέας δεκαετίας.

Για να χορέψεις σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ναι. Θα το γιορτάσουμε σαν να είναι η τελευταία νύχτα στην Γη.

Hashtags

#Cariocasfamily #Sunshinepedro #Spaceistheplace #Dance #Likethereisnotomorrow #Therealunderground #2020 #NYE2020 #CariocasCityStories #CCSevents                

Post copies ideas

Την στιγμή που ο κόσμος ονειρεύεται εκείνα που θα φέρει η νέα χρονιά, η οικογένεια του Cariocas καλωσορίζει το σημαδιακό 2020 σαν να μην υπάρχει αύριο και γιορτάζει την έναρξη της νέας δεκαετίας με ένα πάρτυ στο γνώριμο μοτίβο των τελευταίων 22 χρόνων της ύπαρξής του.

Υπογράφει την παραγωγή ενός πάρτυ όπως μόνο εκείνο ξέρει να κάνει, με τον μοναδικό resident  DJ Sunshine Pedro σε ένα Cariocas city story που φλερτάρει με τον χρόνο, το  τέλος και την αρχή.

Οι μύστες γνωρίζουν πως αυτό σημαίνει πολλές εκπλήξεις από το Cariocas. Join στο event και δεν θα χάσεις αφού θα σε βοηθήσουμε να προετοιμαστείς κατάλληλα για την τελευταία νύχτα της χρονιάς πάνω στην Γη και την πρώτη μέρα της ζωής σου στον πραγματικό κόσμο που βρίσκεται μέσα σου, στο κέντρο σου. Είσαι το σύμπαν. Έλα να ενωθείς με τα παράλληλα Σαν Να Μην Υπάρχει Αύριο. Τι και αν είναι χειμώνας; Θα το κάνουμε καλοκαιρινό! Cariocas Beach Bar.

Faust : Καλαμιωτου 11 & Αθηναϊδος

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Δείτε το νέο video της Mitski για το “Star”

Η επιτυχημένη τραγουδοποιός επανενώνεται με την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Maegan Houang, για τις ανάγκες του νέου της visual για το The Land Is Inhospitable and So Are We 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στείλε και εσύ την ευχή σου για τη γιορτή της Μητέρας με την e-ανθοδέσμη αγάπης της Μέριμνας και βοήθησε το έργο της

Ο στόχος της δράσης μας είναι να στηρίξουμε το έργο της Μέριμνας προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του