Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

O Piers Morgan κοροϊδεύει την Greta Thunberg

"Λίγο μελοδραματική, τέλος του κόσμου, προφητική"


Βασιλεία Μαξακούλη

Ο παρουσιαστής του Good Morning Britain εμφανώς χλεύασε την έφηβη ακτιβίστρια, καθώς έχασε το βραβείο Nobel από τον πρωθυπουργό της Αιθιοπίας, Abiy Ahmed.  Βραβεύτηκε για τις προσπάθειες του να φέρει την ειρήνη και τη διεθνή συνεργασία, μέσα από τη συμφωνία ειρήνης, που σύναψε με την Ερυθραία.
  Η Greta, 16 χρονών, ήταν πιθανή νικήτρια λόγω της μάχης της ενάντια στην κλιματική αλλαγή. O Piers δεν έτρεφε ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τον συγκεκριμένο αγώνα, γράφοντας στο Twitter: "Πώς τολμούν να δίνουν το βραβείο σε κάποιον που πραγματικά δημιούργησε ειρήνη;" Προηγουμένως, είχε παραξενευτεί με το γεγονός ότι η Greta μπορούσε να κερδίσει το βραβείο, κοινοποιώντας στο Twitter: "Τι έχει κάνει για την ειρήνη, ακριβώς; Απλώς θύμωσε πάρα πολύ με την κλιματική αλλαγή, κακομεταχειρίστηκε ενήλικες και τρομοκράτησε εκατομμύρια παιδιά." Θεώρησε την προσέγγιση της μελοδραματική.
https://www.instagram.com/p/B2w-0NsCkXp/
 Ο ίδιος ανέφερε στο Good Morning Britain: "Είναι πολύ εντυπωσιακή. Μία 16χρονη κοπέλα που είναι τόσο εύγλωττη, τόσο παθιασμένη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό και η κλιματική αλλαγή είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, το καταλαβαίνω. Ένοιωσα πολύ άβολα βλέποντας την χθες. Ήταν λίγο μελοδραματική, τέλος του κόσμου, προφητική. Αναρωτιέμαι τι επίδραση θα έχει τώρα στους νέους ανθρώπους που θα σκέφτονται ότι ο κόσμος πρόκεται να τελειώσει.  Δεν θα τελειώσει.  Δεν θέλω δις εκατομμύρια άνθρωποι να ακούν την Greta και να νομίζουν πως ο πλανήτης κυριολεκτικά θα καταστραφεί, γιατί αυτό δεν θα γίνει. Η κλιματική αλλαγή είναι σοβαρή, πρέπει να αντιμετωπιστεί, είναι σημαντικό ζήτημα, αλλά η γνώμη μου είναι πως δεν έρχεται το τέλος του κόσμου, όπως το παρουσιάζει."

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Γίνε το κορίτσι του Μάη... στους πιο διάσημους βοτανικούς κήπους του κόσμου!

Με μια υπέροχη εικονική και λουλουδάτη βόλτα... Enjoy!

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το τροπάριο της Κασσιανής και η "αθωότητα" της αμαρτίας

…ἡ ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα γυνή… και το μεγαλείο της ψυχής

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!