Βίντεο: όσα θα ήθελες να ξέρεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού - AllYou.gr

Search

Βίντεο: όσα θα ήθελες να ξέρεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Δύο ειδικοί λύνουν όλες τις απορίες σου ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης της νόσου που είναι στις 25/10.

> ΥΓΕΙΑ ::
17 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Γωγώ Καρκάνη

Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τις εξετάσεις ελέγχου του μαστού; Τι ακριβώς μου προσφέρει η ψηφιακή μαστογραφία; Σε ποια ιατρική ειδικότητα πρέπει να απευθυνθώ αν διαπιστώσω κάτι ύποπτο κατά την αυτοεξέταση; Κινδυνεύει και ο άντρας μου από καρκίνο του μαστού; 

Σε αυτές και πολλές ακόμα απορίες, που μας βασανίζουν όλες σε κάποια φάση της ζωής μας, απάντησαν δύο γιατροί του αντικαρκινικού νοσοκομείου Άγιος Σάββας στην Αθήνα, η ογκολόγος Ματίνα Δεμίρη και η ακτινολόγος Ειρήνη Γεωργίου, μιλώντας στη δημοσιογράφο Χαρά Μπουργάνη. 

Το αποτέλεσμα μπορείς να το δεις στο παρακάτω βίντεο με τίτλο «Ψηφιακή μαστογραφία», που σου αποκαλύπτει με τρόπο συνοπτικό αλλά απολύτως κατανοητό όλα τα μυστικά της πρόληψης και της διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Αξίζει να του αφιερώσεις τα δέκα λεπτά που «διεκδικεί» από το χρόνο σου. Μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια για τη ζωή σου.

Επίσης, κάνοντας Subscribe στο κανάλι Health Agenda της Χαράς Μπουργάνη στο YouTube θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθείς ό,τι νεότερο ανεβάζει από τον τομέα της υγείας.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!